reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Uuu Clodi, teraz Twoja kolej? Trzymaj się dzielnie i dawaj znać!
Ja znów spać nie mogę kurde;/ pomimo, że się dziś wymęczyłam specjalnie, kilometry w Castoramie, później malowalam kuchnię. ..
W casto jak się w lustrach zobaczyłam to przerażenie naprawdę :o idzie brzuch, a potem ja :p strasznie wielgachny masakra...
Kustronka, popieram, też wolę być po drugiej stronie strzykawki :) i nie cierpię szpitali :( i nie spotkałam się z jakimś szczególnym traktowaniem, serio, wręcz przeciwnie, miałam wrażenie, że jestem jakimś szpiegiem, a nie pacjentką, tak jakby kurde pielęgniarka nie mogła zachorować :p
ehh jeszcze dwa tygodnie... Musimy w przyszłym tygodniu zaliczyć weterynarza z kotami, odrobaczyć je i zaszczepić zanim się Mały urodzi. I dostałam kieszonkowe na fryzjera :D chociaż niewiele to chyba zmieni w kwestii mojej samooceny :( chcę zrobić ombre jasne na moich naturalnych bo mi za ciemne są i źle się w nich czuję , żeby nie musieć później co chwila farbować odrostów, marzą mi się srebrne :p zobaczymy czy zdążę przed. A jeszcze w przyszłym tygodniu auto na kilka dni będzie w warsztacie. W razie czego od teściów pożyczymy.
Idziemy jutro do mojego taty i jego żony na obiad, tato ma urodziny, a żona imieniny, próbowaliśmy się wykręcić bo niedziela to jedyny dzień wolny mojego i może remont podgonić, zostały dwa tygodnie tylko, ale tak nalegali jak nigdy, nie wiem o co chodzi. Do tej pory parę razy w roku się odezwał, a od pewnego czasu jakieś spotkania rodzinne robią, jej syn i córka w podobnym wieku też przychodzą.
Dobre wieści takie, że kuchnia właściwie gotowa tylko przenieść zlew i zmywarkę z naszej obecnej. No i wysprzątać i manele przenieść. W sypialni linoleum docięte, ściany domalowane, gniazdka założone, jutro listwy i składanie mebli :D i w końcu się weźmie za łazienkę mój remontman :) jeszcze duży pokój kibelek i korytarzyki.
A mnie od rana goni na kibelek. Już z 20 raz :( tyłek cały boli :( ale oprócz tego nic więcej, także trzymam się do 8 marca :p

Dzień dobry :) M właśnie pojechał do kościoła, tzn już jest na mszy a ja chyba jeszcze chwilę się zdrzemne ;)
Clodi powodzenia ❤ co mówią lekarze?
Asienka u Was też ładna gonitwa przed porodem ☺ no to powodzenia Kochana!
MlodaMama przeszukałas już dom czy Cie nie korci?
Serduszko jak Kubuś?
Sarna impreza udana? My robimy Zuzce styczniowe urodziny w czerwcu, no chyba że będzie ciepło w maju i agentka już się nie umie doczekać ;) już chyba szósty raz robi zaproszenia na nie ;)
Cocosh jak się czujesz?
Manka dresy kupione?
Ona niezła waga :)

U nas na sniadanie ma być jajecznica bo Zuzka sobie zazyczyla... ja nie mam zbytnio na nią smaka ale czego się nie robi dla dzieci ;) a potem ciąg dalszy sprzątania, ogarniania... i pod wieczór może uda mi się wyprać ubranka Bartusia... a jutro je poprasowac....

O 3 dostałam 2 tabletki dopegytu, kroplówkę magnezu i paracetamolu, teraz mam 157/87. I głowa dalej boli. Jak przyjechałam to już wszystkie papiery wypełniłam co do porodu, nawet książeczkę dziecku założyli a jak sie pytam czy już do końca ciąży zostaje to mi położna mowi ze niewie :oo:. Ale nie leże na patologi tylko na porodówce

Pewnie konkretów się jutro dowiesz... chyba, że zrobią Ci dzisiaj cc... a za tą pobudke o 3 w nocy to musisz być wdzięczna ;)

A ja się wczoraj pytałam kiedy wstanę z łóżka po cc to mi powiedziała lekarka, że po 24 godz.... przecież ja tyle nie wyleze!!!! No chyba że po 12 ale to będzie ok godz 23 więc raczej wątpi... No nic, zobaczymy...

Jeju Clodi trzymaj się... Obyś do wtorku wytrzymala...
Isia kolo 2 udalo się go uspac. I juz nie śpi. Starszy wstal z bólem gardła... Wrr nie na widzę jak mi moje bable chorują :( jutro się szykuje lekarz...

Witam sie :-)
Clodi kochana trzymaj sie, oby ciśnienie spadlo bo musieliby szybko ciąć. ..

Isia super ze skonczony pokoj prawie :-)

Serduszko biedne dzieci twoje, oby szybko sie wykurowaly.

Ja miałam 3 skurcze co 20 min przed pójściem spac a rano dwa co 15 min i na razie spokoj.zobaczymy potem na ktg co będzie.

reklama
Do góry