Isia to mój mąż od jakiś dwóch miesięcy przez te sprawy w firmie zrobił sobie dwa dni wolnego ... i dziś rano wstał i zapytał co ja na to by on coś porobił w końcu w kuchni naszej -bo sama się nie zrobi. Myślałam że jajko zniose ze szczęścia ,że w końcu coś rusza i u nas z remontem ...
reklama
CieńWielkiejGóry
Fanka BB :)
Volka &&& trzymamy ciekawe co zadecyduja.
Cocosh poplacz sobie teraz, emocje w koncu musza opasc..i tak dzielna jestes tylko podziwiać
Cocosh poplacz sobie teraz, emocje w koncu musza opasc..i tak dzielna jestes tylko podziwiać
Edit czyli nie tylko ja mam w domu pracoholika
Zresztą ja rozumiem dobrze M... wiem, że jak nie zrobi 10 ofert to nie dostanie dwóch robót i jest lipa :/ u nas niestety nie każda zrobiona oferta to robota na budowie
A prawda jest taka, że utrzymuje nas M a moja wypłata to takie.... nic w porównaniu do opłat jakie mamy i kosztów...
No ale co zrobić cieszę się, że pracuje bo lesera w domu bym nie zniosla hihi
Edit trzymam kciuki w związku z remontem a co robicie?
Zresztą ja rozumiem dobrze M... wiem, że jak nie zrobi 10 ofert to nie dostanie dwóch robót i jest lipa :/ u nas niestety nie każda zrobiona oferta to robota na budowie
A prawda jest taka, że utrzymuje nas M a moja wypłata to takie.... nic w porównaniu do opłat jakie mamy i kosztów...
No ale co zrobić cieszę się, że pracuje bo lesera w domu bym nie zniosla hihi
Edit trzymam kciuki w związku z remontem a co robicie?
CieńWielkiejGóry
Ja o dziwo sie wyspalam.tylko przekrecalam sie z boku na bok i rano biodra mnie bolały. Do wc chyba 2 razy szlam.
Na śniadanie pasztet i polowa ogórka kiszonego. 2 kromki chleba i troche masla.czekamy na obchod
Na śniadanie pasztet i polowa ogórka kiszonego. 2 kromki chleba i troche masla.czekamy na obchod
kamilaasami
No i po spaniu. .. Tomek mnie obudził żeby zapytać czy ciastka kupić dla gości .... na go kiedyś uduszę 3h snu ... no nic ... trzeba wstawać i ogarniac mieszkanie
CieńWielkiejGóry
Lewusek ,Maya tak miala chyba? I juz mala na świecie :-)
reklama