reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Ej młoda zapomniałaś o mnie wspomnieć na marzec ... mi twardnial brzuch ,ale skurcze chyba jeszcze ani jednego nie miałam ;D

Volka koniecznie chce mieć miejsce dla siebie ... no to reszta juz nistety musi być w marcu :)

Cocosh zdrówka dla Was -lezcie sobie ,nic nie róbcie tylko odpoczywajcie przez te parę dni zdrówka :)

bar bra A Ciebie może boleć ,bo jak zdjęli krążek to szyjka poszła w ruch ;)

Posiedzialam trochę przy M, zrobiłam Zuzce śniadanie, kawę i herbatę dla M i padam... brzuch mam twardy jak skała... najchętniej poszlabym spać ale M tak dobrze idzie to tapetowanie, że nie chce go samego zostawiać hihi
Normalnie ten mój chłop chyba baterie wymienił na jakieś lepsze bo kończy całą ścianę już.....
A ja zastanawiam się o której mam jechać do szpitala na usg....

Fanti- jak sama mówisz syn ma Twój charakter wiec nie będzie tak łatwo. Ty jesteś kobietą ,która sobie nie da w kasze dmuchać ,która jest silna i ma swoje zdanie -zapewne uparciuch jakich mało ,wiec syn tez taki będzie i zacznie Pyskowac i stawiać na swoim ;)

Fanti Oli jest teraz w takim wieku, że mówi swoje zdanie... nie zawsze w taki sposób w jaki Ty byś chciała je usłyszeć ale on szuka teraz tzw swojego ja.... z każdym dniem będzie się zmieniał, momentami Cie przerazal ;) ale to dalej będzie Twoj Oli ❤

reklama
Wiem edit domyslilam się ale bolało strasznie nie wyspałam się :( zobaczymy jak dziś bedzie
Na obiad dziś roladki nadziewane pieczarkami z wieprzowiny :)

Do góry