reklama
Kkasiaa
Fanka BB :)
Za chwilę zostane Ja Manka Fanti na marzec która nie miała jakis akcji skorczowych większych jeszcze ?
Spokojnie jeszcze ja czekam na 1 marzec. Bo termin to 27 marzec mój
asieńkakk
Fanka BB :)
No no ja też się oczywiście do 8 marca trzymam bez niespodzianek! Brzuch jeszcze wysoko, źle się oddycha, także myślę, że spokojnie Natek poczeka na swoją kolej
Ej młoda zapomniałaś o mnie wspomnieć na marzec ... mi twardnial brzuch ,ale skurcze chyba jeszcze ani jednego nie miałam ;D
Volka koniecznie chce mieć miejsce dla siebie ... no to reszta juz nistety musi być w marcu
Cocosh zdrówka dla Was -lezcie sobie ,nic nie róbcie tylko odpoczywajcie przez te parę dni zdrówka
bar bra A Ciebie może boleć ,bo jak zdjęli krążek to szyjka poszła w ruch
Volka koniecznie chce mieć miejsce dla siebie ... no to reszta juz nistety musi być w marcu
Cocosh zdrówka dla Was -lezcie sobie ,nic nie róbcie tylko odpoczywajcie przez te parę dni zdrówka
bar bra A Ciebie może boleć ,bo jak zdjęli krążek to szyjka poszła w ruch
Posiedzialam trochę przy M, zrobiłam Zuzce śniadanie, kawę i herbatę dla M i padam... brzuch mam twardy jak skała... najchętniej poszlabym spać ale M tak dobrze idzie to tapetowanie, że nie chce go samego zostawiać hihi
Normalnie ten mój chłop chyba baterie wymienił na jakieś lepsze bo kończy całą ścianę już.....
A ja zastanawiam się o której mam jechać do szpitala na usg....
Normalnie ten mój chłop chyba baterie wymienił na jakieś lepsze bo kończy całą ścianę już.....
A ja zastanawiam się o której mam jechać do szpitala na usg....
Fanti- jak sama mówisz syn ma Twój charakter wiec nie będzie tak łatwo. Ty jesteś kobietą ,która sobie nie da w kasze dmuchać ,która jest silna i ma swoje zdanie -zapewne uparciuch jakich mało ,wiec syn tez taki będzie i zacznie Pyskowac i stawiać na swoim
Fanti Oli jest teraz w takim wieku, że mówi swoje zdanie... nie zawsze w taki sposób w jaki Ty byś chciała je usłyszeć ale on szuka teraz tzw swojego ja.... z każdym dniem będzie się zmieniał, momentami Cie przerazal ale to dalej będzie Twoj Oli ❤
reklama