reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Kciuki za Lilith & &
Dzięki dziewczyny już mniej mnie martwi ta waga jak was poczytałam :)
Teraz tylko to gardło i będzie cudownie :(
Kot mnie cała noc wygrywał leżała mi na klatce piersiowej i dziś lepiej z gardłem uwielbiam ją za to :)
Kate no to rzeczywiście glodomorek :) tylko twoje sutki biedne :( smarujemy je?
Serduszko to dobrze ze straszaki i że przeszło bo od razu poród bo tak stresującym dniu to nie byłby dobry pomysł
Grześ wczoraj się chyba wkurzył na tym usg bo cały czas kopal w głowice a wieczorem przeskoczyl na lewą stronę i tak jak cała ciążę był po prawej tak wczoraj i dziś po lewej oby tylko się nie obrócił :(
Aaa no i jestem po badaniach wyniki dziś po 14

Isia podziwiam za cierpliwosc przy tym remoncie. Ja juz bym dawno zwariowala gdyby moj Maz w takim tempie robil:p

Ja zawsze odkladalam Kube do lozeczka. Ale moze to dlatego, ze nigdy nie karmilam na lezaco. Teraz na pewno tez nie bede, wiec Olek tez bedzie odkladany:)

Edit u nas dwie piatki wyszly jak Maly nie mial nawet 1.5 roku. A trojku dopiero ida. Od dwoch miesiecy chca sie przebic i nie daja rady. Ale zabkowanie jest na szczescie praktycznie bezobjawowe:)

Manka moj maly tez wczoraj wieczorem dal taki popis. Myslalam, ze mi bokiem zaraz wyskoczy:p a jak sie Kubus cieszyl, ze dzidzia mu piatke przybija:-) bo co przylozyl raczke to dostawal kopniaka :D

Serduszko zdrowka dla Kubusia:* dzielny chlopiec :)

Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka

Dziewczyny, ale Wy macie z tym spaniem, ciekawe czy wasze dzieciaczki tez takie nocne marki bedą
Ja chodzę spać o 23 a wstaje o 7, w ciagu dnia żadnych drzemek.
Bar bra, mój synuś dwa tyg. Temu tez nagle zmienił stronę brzuszka z prawej na lewa i jakoś tak mi dziwnie z tym było,na szczęście po kilku godzinach wrócił na swoje miejsce.

Fanti, gołąbki na noc to rzeczywiście kiepski pomysł, mój tata ostatnio tez najadł sie gołąbkami na kolacje i cała noc i następny dzień mocno cierpiał z powodu brzucha.

Cień, maya, trzymajcie sie jakoś, tez strasznie nie lubię szpitali brrrr

Ja dzis nocka jak zwykle, czyli z bólami pleców i wstawaniem na siusiu, w pewnym momencie tak mnie bolały plecy, ze postanowiłam na chwile położyć sie na plecach i jak tylko sie obróciłam to synek tak mi przygniótł żołądek, ze zwymiotowalam :baffled:

Kurczę, czytam o tych niespodziewanych porodach i zaczynam sie bać z domu wychodzić sama gdzieś dalej, tylko do sklepu i po córę do szkoły wychodzę a i to z obawami, żeby mi wody nagle nie odeszły ;)

Poziomka ja tez tak jak Ty,dobrze spie. Ostatnio tylko jedna pobudka na siku. Oby to sie przelozylo na to co bedzie po urodzeniu.bo niby tak mowia.ze jak dzieci sie zachowuja w ciazy tak jest po urodzeniu chociaz nie pamietam jak to bylo z chlopcami.ale oni jak mieli 4 mies. To juz cale noce przesypiali. A mnie troszke pobolewa od rana okresowo a musze jeszcze isc do tej dentystki za chwile zeby mi spilowala tego zeba.

reklama
Do góry