reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Poziomka to niefajnie ;)))
Mój Janek to lewus, od miesiecy leży po lewej stronie, a jak sie przewraca na prawo to zaraz widze -bo gula wielka i czuje- bo mi ciśnie wątrobe. I tez mu niewygodne bo po chwili wraca na lewo ; ) Jak sie poloze na lewy bok to szybko sie uspokaja.
Bar bra co zrobiłaś z tymi ciuchami co ostatnio segregowalaś? Oddajesz gdzieś czy wywalasz?

reklama
Izik dobre wieści :) teraz tylko się ciszyc szczęściem z całą rodziną ;)

Kubusiowa no właśnie będę musiała mu tam zajrzeć. Na szczęście jest pogodny i jakby mu nic nie dolegalo, jak mu szły 3 czwórki naraz to
wtedy był marudny, a teraz w ogóle tyle ,ze ten kaszel.

Serduszko Kubuś w domku będzie się jeszcze lepiej czuł ,co w domu to w domu ;)

Cień leży i odpoczywaj -nie marudz -będzie dobrze !

Bar moja koleżanka tez zawsze mówi ,że jak coś ja boli to nie bierze leków ,bo jej kot ja wygrzewa; D

Poziomka ja jak wstaje do toalety to się boje i wyobrażam ,jak mi wody odchodzą ,do sklepów tez juz sama się nie ruszam ;D

Po mnie na badania mąż przyjechał z pracy i potem do domu mnie przywiózł i odprowadzil chwilę posiedzial i pojechał do roboty a do laboratorium mam 5 min piechotą :)
Serduszko super izik też dziś dzień powrotów :)

Fanti a Twoj synek to rocznik 2007? Mieliście szczepienie odre swinke i rozyczke ?
Mój Oli jest rocznik 2006 ale w zeszłym półroczu zabrało tych szczepionek i wszystkie dzieci od września na ten rok były przeniesione.
Dziś niby jest ok ale katar ma. Nie wiem co z basenem będzie. Jak do 14 nie przejdzie to odwołany.
Ja już w sumie też lepiej. Ale męczyłam się w nocy.
Jak po północy jeszcze idę siku to do rana już nie wstaje więc noc ok. pobudka o 9 dziś więc pięknie się zaczyna.

Izik fajnie, ze juz do domu. Mialas naturalny porod tak?
Jak sie czujesz?
Serduszko super, ze wychodzicie?
Cien dawaj znac co u Ciebie?
Barbra i gak dzisiaj sie czujesz lepiej bez krążka?

Isia ja tez na szczescie usnelam ;)

Izik a co to za antybiotyk na krew?

Edit no u nas z kazdym zębem potrafiła nuc inna historia, raz katar, raz kaszel, raz goraczka, raz wszystko na raz, a raz nic nie zauwazylam ;)

Volka u mojej sie to sprawdzilo, ostatnie mleko ok polnocy, pobudka o 4 (tak jak w ciazy) i potem ok 6-7, ok 8 juz bylo po spaniu. I tez jakos po 4 miesiacu te pobudki w nocy sie skonczyly

Barbra ile wazy Twoj kot? Ja sie na plecach nie moge położyć bo mi ciezko oddychac, a jeszcze jakby moj 4 kilowy klocek sie powalil na klatke piersiową to chyba bym zeszła... :sorry:

Kate moze smoczek jest za duzy?

Bursztynek ale waga! Podziwiam takie babeczki ktorym udaje sie urodzic tak fuze dziecko naturalnie. Kolezanka byla po terminie?

Kotek ma ok 4 kg ale tego nie czuć jak byłoby mi ciężko to bym ją zarzuciła :)
Sarna dziś już nie czuje żadnej różnicy z czy bez wczoraj tylko pod brzuchem bolało ale przeszło ew psychicznie wiem że już nic nie trzyma moja szyjka :/

reklama
Witam z rana... Czuję się jakby całą noc ktoś okładał mnie kijem po biodrach hehehe

Serduszko super, że już po wszystkim :)

Cień, maya powodzenia...

Dzasti, izik dzielne mamuśki z Was :)

Bar, ja wogóle nie wierzę w te wyliczenia wagowe z usg... Jak byłam w ciąży z Olą, to było po poronieniu i bardzo się bałam, wiec zaczęłam chodzić na prywatne wizyty do prof. Dębskiego... Tam super sprzęt, jedna wizyta 450zł więc musiało być jakby luksusowo hihi Ale wracając do meritum - ten superduper lekarz na swoim megadrogim sprzęcie obliczył, że Ola waży ponad 4kg. I wyobraź sobie moje zdziwienie gdy wyciągnęli ze mnie gluta 2880kg i 48cm hahaha Później wstyd mu było jak niewiem. ;)

Do góry