A ja juz nie spie
po raz kolejny dzien z rzędu budze sie ok tej 4, czyli pewnie znow musze sie szykowac na pobudki o 4 na karmienie. Chociaz mlodziez raczej spi w najlepsze poki co (albo już spi).
Edit a jak zęby? Moze wychodzą znów i ma za duzo sliny, stad kaszel?
Sarna wymecza Cie te skurcze :/ u mnie tez się pojawiły juz straszaki, ale takie nieregularne ze nawet nie zwracam na nie uwagi - kolejna powtorka z rozrywki z 1 ciazy
a ile ja mam jeszcze czasu do terminu w porownaniu do Ciebie
Ona ja bym nie stawiala na skurcze na tych krostach
ciekawe co to jest. Ja sie caly czas nie moge przemoc i w rozmowach nazywam brzuch po prostu dzieckiem, maluchem czy kurczakiem, imię niby wybrane, plec niby znana, ale mam obawy ze bedzie trzeba zmieniać bo nie bedzie pasowalo, a tak to sie przyzwyczaję i bedzie ciezko
Fanti ja wczoraj pozarlam na kolacje sama całą pizzę, do tej pory ja czuję. Z tym ze od niej zgaga mi przeszla bo juz zaczela sie odzywać. Ale id kapusty jablek, soku jablkowego czy czegos z cytryna zgaga jest natychmiastowa, a te jablka to juz przegięcie.
La Luna jaka pralke kupiloscie? Obawiam sie ze nasza powoli na wyczerpaniu i poea sie rozgladac za nowa powoli (oby nie)
Barbra zdrowka. Ja tez podziebiona, katar jest, oczy lzawia, sil malo, czuje sie jakbym miala goraczke, ale jej nie mam. Za to z reszta rodziny gorzej, chlop sie nawet sam z siebie za leki wziął, cos jest na rzeczy
Kamila to czekamy na efekty
Jednak kurczak nie spi takze bedzie codzienne wstawanie
jeszcze Lalka z nami spi i tak sie wierci i odkrywa ze jestem cala polamana... Chyba kurczaka bede musiała od poczatku odkladac nie patrzac na wygody bo w zyciu nie bede się wysypiac