reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Dzasti a czulaś coś wczoraj? ... jeju dopiero pytałaś na forum czy dziewczyny coś przeczuwaly a zaraz sama na porodówke śmigałaś, i ciekawe jak Twój mąż skoro na inne rozoakowane mówił oszukistki ; )))

reklama
Dzastibasti gratulacje :) długi synek :)

Isia gratulacje ;) jeszcze się wyszkolisz tak, że wszyscy zdziwieni będą ;)

Serduszko dzielnego masz synka.

Cień ciekawe co powiedzą w szpitalu.

Z tego co wiem, to wody mają określone ph. Więc trzeba mieć po prostu coś do zmierzenia. Papierek starczy.

Ja się dziś dowiedziałam, że moja siostra też w ciąży :)

Dzasti gratulacje!! Super ze trafiłaś na zespół który szybko ocenił sytuację i podjął słuszna decyzję! Niech Ci teraz szybko synka oddają ;)

Jeju jakie te moje dziecię spokojne, tylko je i śpi i tak w kółko. W ogóle jakby dziecka nie było.
A Emka w domu obrażona na mamę, nawet przez tel nie chce ze mną gadać :/
Jutro może pójdę do domu, bo taki nawał rodzących

Isia napisze.a wiec:
Tylko to jest na 3litry wody.
:
2/3Kostki rosolowe,
2marchewki,
Pol kg pieczarek,
1por,
4serki topione,dwa
pieczarkowe,2kremowe,
Zupa pieczarkowa.

Marchew w talarki,dodajemy do
tej wody z kostkami,pora posiekac i udusic na
masle(pozniej go zblendowac)
pieczarki tez pokroic drobniej i
tez udusic na masle, jak
marchew bedzie.miekka dodac
pora i pieczarki,do tego dodac
serki i zupe pieczarkowa. Serki
tez blenduje w tym rosolku w
oddzielnej misce bo w zupie jak
sie wrzuci to moga byc grudki
jak.sie zle rozpusci.

Ja daje zawsze wiecej serkow i dwie zupy,zalezy jakia gesta chcesz uzyskac,mozesz dawac po troszku serki i sprawdzac jaka Ci pasuje:) moja mama lubi to z ptysiami tymi malymi.

A i pieczarek tez mozesz dac wiecej czy marchewki,bo w takiej ilosci wody sie gubi.wiec proporcje dobierasz sobie sama:)

reklama
Do góry