reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Dziewczyny jestem juz mamusia :) niestety Antosia nie widziałam jeszcze. Zakończyło się wszystko cesarke bo dzidziusiowi tętno skakał a okazało się ze pepowina trzy razy obowiązany.
GRATULACJE KOCHANA!!!!

Jak będziesz miała jak to napisz coś więcej jak się czujesz, jak znieczulenie i czy teraz boli. Buziaki ogromne dla Ciebie MAMUSIU!!!

Dzięki za słowa uznania ;)
Dzastibasti wielkie gratulacje!!!!
Jaki morał z tego Twojego porodu? Nie ma sensu czekać w domku tylko lepiej wszystko sprawdzić...
Mnie na usg też lekarka mówiła, że Bartek jest owiniety pepowina i podobno bardzo często to się zdarza :/

Barbra też cosik milczy po wizycie...
Miała przecież wizytę na 14:30...
A ja znowu po drzemce 40 minutowej... normalnie spanie mam teraz w końcówce ciąży na całego.... szkoda, że tylko w dzień ;)

Dzasti - gratulacje ! ! Kolejna ktora przyspieszyla, fajnie ze chlopak bo mi tata gada ze chlopaki sie nie spieszą. ; )
Se chyba położę ręcznik koło łóżka jak mowisz ze wody tak ostro idą : )

Marcowa mówisz ze malo sie dowiedzialas na wizycie.....Ja bylam dzisiaj i nie wiem NIC , pytalam czy są jakies znaki że to już może na dniach? Na to mi lekarka ze to tak nie ma ze się tam zapala zielone światło ://// nie wiem nic o szyjce. Na ktg mam chodzić co 2 dni i tyle.
Chyba się zdenerwowałam bo aż mnie mdli.

Serduszko - to dzielny mały skoro odmówił przeciwbólowych. Chore dzieci chyba pozniej są odwazniejsze w życiu.

reklama
Do góry