reklama
GRATULACJE KOCHANA!!!!Dziewczyny jestem juz mamusia niestety Antosia nie widziałam jeszcze. Zakończyło się wszystko cesarke bo dzidziusiowi tętno skakał a okazało się ze pepowina trzy razy obowiązany.
Jak będziesz miała jak to napisz coś więcej jak się czujesz, jak znieczulenie i czy teraz boli. Buziaki ogromne dla Ciebie MAMUSIU!!!
Dzięki za słowa uznania
Dzastibasti wielkie gratulacje!!!!
Jaki morał z tego Twojego porodu? Nie ma sensu czekać w domku tylko lepiej wszystko sprawdzić...
Mnie na usg też lekarka mówiła, że Bartek jest owiniety pepowina i podobno bardzo często to się zdarza :/
Dzastibasti wielkie gratulacje!!!!
Jaki morał z tego Twojego porodu? Nie ma sensu czekać w domku tylko lepiej wszystko sprawdzić...
Mnie na usg też lekarka mówiła, że Bartek jest owiniety pepowina i podobno bardzo często to się zdarza :/
misssoni
Fanka BB :)
Ja mam takie zwykłe ph 0-14 kosztowały mnie 10 pln. Ja wpisałam wcwyszukiwarce paski do spr ph pochwy.Nie wiecie nic.na.tematvtych paskow? Bo siedze i mam zamiar zamowic
balladyna
Fanka BB :)
Dzasti - gratulacje ! ! Kolejna ktora przyspieszyla, fajnie ze chlopak bo mi tata gada ze chlopaki sie nie spieszą. ; )
Se chyba położę ręcznik koło łóżka jak mowisz ze wody tak ostro idą : )
Marcowa mówisz ze malo sie dowiedzialas na wizycie.....Ja bylam dzisiaj i nie wiem NIC , pytalam czy są jakies znaki że to już może na dniach? Na to mi lekarka ze to tak nie ma ze się tam zapala zielone światło ://// nie wiem nic o szyjce. Na ktg mam chodzić co 2 dni i tyle.
Chyba się zdenerwowałam bo aż mnie mdli.
Serduszko - to dzielny mały skoro odmówił przeciwbólowych. Chore dzieci chyba pozniej są odwazniejsze w życiu.
Se chyba położę ręcznik koło łóżka jak mowisz ze wody tak ostro idą : )
Marcowa mówisz ze malo sie dowiedzialas na wizycie.....Ja bylam dzisiaj i nie wiem NIC , pytalam czy są jakies znaki że to już może na dniach? Na to mi lekarka ze to tak nie ma ze się tam zapala zielone światło ://// nie wiem nic o szyjce. Na ktg mam chodzić co 2 dni i tyle.
Chyba się zdenerwowałam bo aż mnie mdli.
Serduszko - to dzielny mały skoro odmówił przeciwbólowych. Chore dzieci chyba pozniej są odwazniejsze w życiu.
reklama