reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Ja juz po wizycie. lekarka powoedziala ze to chlopczyk i ze chlopcy sa wieksi ogolnie zazwyczaj .Filipek ma 2920 juz czyli tyle ile mialy moje corki przy urodzeniu .
Lewusek a który u ciebie tydzień. Bo mój tyle ważył w 36+2 i lekarz mówił że dziecko nie jest duże. U ciebie chyba były podejrzenia że mały jest za duży dobrze kojarzę?

reklama
Lewusek super,ze wszystko ok. A ktory Ty masz tydz? Missoni u mnie waga dziecka 3150 na 37 tydzien i lekarz mowil#ze jest idealna ;).

Lewusek super,ze wszystko ok. A ktory Ty masz tydz? Missoni u mnie waga dziecka 3150 na 37 tydzien i lekarz mowil#ze jest idealna ;).
Lewusek a który u ciebie tydzień. Bo mój tyle ważył w 36+2 i lekarz mówił że dziecko nie jest duże. U ciebie chyba były podejrzenia że mały jest za duży dobrze kojarzę?
U mnie dzis 35tc+5:)
Maluszek zakrywal raczka buziunie.Zakochalam sie w nim he he

Ale ja sie boje zwyczajnie, wiadomo jakie podejscie maja w szpitalach ...juz sama nie wiem co robic...
Jak pojedziesz i nie zgodzisz się na zostanie tam to odpowiednio Cię potraktują jak wrócisz za kilka dni. Lepiej zadzwoń na izbę. będziesz miała czyste sumienie że nie olalas sprawy a jednak w domu będziesz

reklama
Dziewczyny doradzcie.bede zamawiala papierki lakmusowe.powiedzcie mi czy moga byc te tanie zwykle?sprawdza Ph od 1-14 bo one kosztuja 3zł tylko i sie zastanawiam czy takie tez sprawdza wody.chyba tak?

Do góry