reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Nie to nie śluz. .sluz inaczej wygląda i "pachnie" a to od wczoraj zauwazylam takie inne prawie bezbarwne i wczoraj były 4 wkładki z noca, dzis na razie jedna poszla.

Cien ale to ze pojedziesz sprawdzic to jeszcze nie panikowanie :) Zwlaszcza, ze pierwsza mialas cesarke i nie wiadomo jak u Ciebie sie porod zacznie :) Zawsze mozesz wrocic do domu na wlasne zyczenie no chyba, ze macie daleko szpital czy cos w tym rodzaju :)

Serduszko, super, że już po wszystkim, ulga niesamowita :)

Dzasti powodzenia!!! :D

Maya no to dylemat pewnie mają bo niezbyt bezpiecznie, trzymamy kciuki&&&

I &&& za wizyty!!!

Kurczę, już bliżej niż dalej, ja gniję w łóżku bo coś mi słabo ;/
I trzymam do 8 marca :) nie mogę rozczarować Tatusia ;P on się stara, remontuje, musimy go nagrodzić najlepszym prezentem na świecie urodzinowym :D

QUOTE="marcowa 07, post: 13751707, member: 160233"]Witam się po wizycie. GBS pobrany, oczywiście przyszło mi za wymaz zapłacić, bo "NFZ NFZ-etem, ale nikt nie zapłaci za Pani badanie" :errr: (które jest de facto refundowane, wiem, bo dowiadywałam się.
No trudno, jutro wyniki. Pierwsze KTG w porządku, ponoć skurczy brak, ale co chwilkę musiałam wciskać przycisk, bo córcia się tak ruszała. Szyjka w porządku, nie skraca się i nie rozwiera, tylko ponoć miękka jest. Ogólnie zdawkowe odpowiedzi na moje pytania dostawałam.

Ogólnie załamana jestem bo dzwoniła mama, że mój dziadek w szpitalu i nie jest z nim dobrze :( Chciałabym go odwiedzić, ale boje się[/QUOTE]
Marcowa, a w ogóle Cię tam wpuszcza do dziadka? Bo teraz wszędzie zakazy odwiedzin :(

Cien to na co Ty czekasz? Przeciez juz by dawno sprawdzili czy to wody i bys nie musiala sie denerwować i stresowac. No a jesli to wody to porod tuz tuz. Wiec i tak bedziesz musiala w szpitalu zostac.. Jedz i badz spokojna! :)

Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry