reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Bar trzymam kciuki...

Kubuś slaby obolaly ale w końcu z nami. Zostaje do jutra na obserwacji. Czekamy na lekarza...
A ja juz dużo spokojniejsza mam swój Skarb przy sobie....
Serduszko teraz to już z górki. Możecie razem odetchnąć :)
Buziaki przekaż synkowi za dzielność :)

Z tym tetnem musze poobserwowac.Bo zaczelam brac zelazo i kwas foliowy i tetno troche spadlo.Niewiem czy to zbieg okolicznosci .Ogolnie przy anemii tachykardia wystepuje.

Moj pojechal po Paulinke do szkoly i zaraz tutaj przyjada do mnie. Maly szaleje w brzuszku .Chyba wie ze znow bedzie podglądany :)

Witam się:) Widze ze wiele z nas zaczyna sie rozpakowywac:) My nadal w dwupaku choc juz wszystko gotowe bo glowka przyparta juz,szyjka z 1 cm i rozwarcie wewnetrzne 2,5cm takze czekamy na rozwoj sytuacji. U mnie od zeszlego tygodnia wszyscy chorzy,nawet mnie scielo z nog i 2 dni przespalam praktycznie.

Serduszko dobrze ze juz po wszystkim,teraz juz bedzie lepiej:)
Powodzenia dla wszystkich wizytujacych i rozpakowujacych sie:)

reklama
Do góry