reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Ale piszecie.
Trzymam kciuki za szczęśliwe i szybkie porody.
Ja czekam do 1 marca , wkoncu termin mam na 27 dopiero. Chociaż spanie to juz makabra z brzuchem,

Isia ale z Ciebie spioch. Ale w sumie,wyspij sie na zapas.bo za chwile to bedziemy jak zombie chodzic :p. Maya za wczesnie? To ktory Ty masz tydz? A jak rozwarcie w ogole? Cien ja to nie wiem nad czym Ty sie zastanawiasz! Sarna tak.tak moje chlopaki chodza,ale i tak musze tesciowa sciagnac.bo wizyta dopuero na 18 30. Poziomka a skad Ty jestes? Ile by trxeba za wysylke doliczyc? Bo bym wziela te w paczce. Serduszko badz spokojna dla Kubusia! Clodi wow! Regularne skurcze i do domu? Serduszko bosko! A moj maz przed chwila wychodzac do pracy jak zwykle dal mi buziaka a potem w cycki :p a ja mowie do niego:cycki mi calujesz zamiast dzidzi dac buzi no i Szymon dostal tez hihi

Tak sobie dogadzam teraz ;)

Załączniki

• 1455795935618.jpg
    1455795935618.jpg
    37,1 KB · Wyświetleń: 50
Serduszko No to emocje już opadły. Ale sie cieszę że już po.

A to mój kawał na odstresowanie:
Dzwoni synowa (która została niedawno mamą) do teściowej:
- cześć mamo, powiedz mi jak syn sie osra to kto sprząta mama czy tata?
Teściowa stanowczym głosem mówi:
- No jak to kto? Oczywiście że matka!!!
Synowa na to:
- No to niech mamusia sie zbiera bo twój synek tak sie nawalił że do kibla nie trafił

Volka skurcze nie są na najwyższym poziomie. W ciagu 30 min zapisu wyszło 5 skurczy w granicach 70-80%. Mam czekać bo może sie uspokoi tylko ja tych skurczy nie czuje.

Isia ale z Ciebie spioch. Ale w sumie,wyspij sie na zapas.bo za chwile to bedziemy jak zombie chodzic :p. Maya za wczesnie? To ktory Ty masz tydz? A jak rozwarcie w ogole? Cien ja to nie wiem nad czym Ty sie zastanawiasz! Sarna tak.tak moje chlopaki chodza,ale i tak musze tesciowa sciagnac.bo wizyta dopuero na 18 30. Poziomka a skad Ty jestes? Ile by trxeba za wysylke doliczyc? Bo bym wziela te w paczce. Serduszko badz spokojna dla Kubusia! Clodi wow! Regularne skurcze i do domu? Serduszko bosko! A moj maz przed chwila wychodzac do pracy jak zwykle dal mi buziaka a potem w cycki :p a ja mowie do niego:cycki mi calujesz zamiast dzidzi dac buzi no i Szymon dostal tez hihi

Volka, za przesyłkę 5 zł listem poleconym

Clodi moj ulubiony kawal! Za kazdym razem smieszy tak samo bo sobie moja tesciowa wyobrazam :D

Volkaa!!! A idz ty z ta czekolada! Smaka na slodkie robisz:p

Dzastibasti a sprawdzaja Ci wody? Mi jak odeszly to co chwile krew pobierali zeby sprawdzic czy sie cos zlego nie dzieje. A dzadza Ci cos na wywolanie? Czy na razie nic jeszcze nie wiesz?;)

Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka

reklama
Serduszko cieszę się że Kubuś już z Tobą. Całkiem inaczej się cZłowiek czuję jak może podtrzymać za rękę albo chociaż spojrzeć. Teraz będzie z górki.

Ja właśnie od męża wracam a jutro już wychodzi. Ale się cieszę. Czuje tez ze bardzo nas te przeżycia wzmocnily i zblizyly jeszcze.

Serduszko to co ? Jutro razem rodzimy? :)

Do góry