reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Volka idź idź dzisiaj, bo tu takie napięcie, że jutro możesz już nie zdążyć :p Zresztą jeśli Szymek ma łeb na karku, to kiedy usłyszy dźwięk wiertła powinien się schować koło kręgosłupa i udawać że go nie ma, skoro ten świat zewnętrzny taki okrutny. Na bank nie odważy się zdecydować na wyjście w takich okolicznościach ;)

reklama
Hahaha arusiowa Ty to zawsze potrafisz czlowiekowi humor poprawic.ale masz racje. Ide i niech sie dzieje wola nieba :p.

Ale z Was agentki ...jak sie czyta to zaraz buzia usmiechnieta.Wlasnie wstalam po drzemce .Mam smaka na ryz z bananem i jogurtem :D
Serduszko daj znac jak bedziecie juz po .Kciukaski zacisniete od wczoraj .

Ale duża z wami ehhh teraz to ja się dopiero teraz stresuje i wszystko przez dzasti :(
Wizytę mam na 14:30 ale mama będzie o 11 bo musimy jej tel załatwić w prezencie urodzinowym bo ma teraz 26.02 :) kciuki najmocniejsze za Kubusia & & & & & a potem troszkę mniejsze dla reszty dziewczyn wizytujacych rodzacych i tych dochodzacych do siebie :)
Ja zasnęłam ok 3 :/ a śniło mi się że zamiast leku dopochwowego dostałam czekoladę do du... i ja tam musiałam wkładać WTF!!!!!!!! Coś mi się we łbie póki....
I proszę mi się uspokoić z tymi poradami bo ja się zaczynam bać!!!!

Arusiowa nie nie nieee! Zadnego przenoszenia na kwiecien ;D rodzimy w marcu i tup! ;D ja koniecznie musze urodzic rybke, wiec kwiecien nic a nic nie pasuje:) a czuje, ze pierwsza bym przenosila[emoji14]

Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka

Ja melduję się z porodowki ale spokojnie jeszcze nie rodze.Wczoraj w nocy dostałam takich torsji ze szok,w życiu tak nie wymiotowalam,do tego cieklo ze mnie każda dziura,sorry za obrazowosc,jak mnie mega mocno zaczął boleć brzuch i narastac regularnie to pojechaliśmy jednak do szpitala.Przyjęli mnie na porodowke a tu po godzinie wszystko się uspokoiloale okazało się ze i ja i Malutka mamy mega tachykardie, nafaszerowali mnie lekami i ciutke Małej spadło mi nie...I tak mnie trzymają tu na porodowce od 2 w nocy bo nikt nie potrafi podjąć decyzja boją się indukowac porod bo jeszcze trochę za wcześnie....Jest mi tak niewygodnie i niedobrze że już mi wszystko jedno tylko niech już coś powiedza ...

O masakra, dziewczyny, nie szalejcie! Jak nie spałam do 5 nad ranem, to było tu cicho, a teraz sie rozkręciły cwaniary!
Dziasti, kolejna z zaskoczenia?! Czekamy na relacje na żywo z porodówki! Dasz radę, dziewczyno! Trzymamy mocno kciuki żebys urodziła sprawnie i jak najmniej boleśnie!
Serduszko, oczywiście trzymamy za Was kciuki dzisiaj!
Kciuki za wizytujące dzisiaj i ściągające krążki :)
Cień, daj znać jak decyzja odnośnie IP :)

To forum działa jak lawina napędzająca kolejne porody :D

reklama
Dziewczyny Was sie nie da zostawic bez nadzoru :D
Zobaczylam ponad 90 postow, od razu sie zastanawialam ktora urodzila ! A tu prosze Dzasti jaka niespodzianka !! To spotkanie z Twoik bobo juz tuz tuz :) Kciuki ogromne i informuj nas tu :)

Za Kubusia to tak sciskam, ze nawet u nog trzymam ! Serduszko bedzie wszystko dobrze !

I powodzenia na wizytach dla calej reszty bo troche sie Was nazbieralo :) Bar - bez krazka pomalutku do domku, zeby Ci tam Grzes nie przelecial miedzy nogami :) !

Kubusiowa, Aliaolio, Arusiowa mi sie jeszcze ani sni rodzic, jeszcze 5 tyg do terminu :D Moj wlasnie poszedl na silownie i po moich rewelacjach na temat co sie tu dzieje to mi powiedzial, zebym przypadkiem tez nie zaczela rodzic jak go nie bedzie :D To jest zarazliwe !!! :D

Do góry