reklama
CieńWielkiejGóry
Fanka BB :)
Mnie już dwa razy przegonilo i kilka razy mialam skurcze. I teraz kluje mnie no dole brzucha i jakby c środku w pochwie ....
Sarna80
Dzasti kciuki za szybciutki i latwy poród. Na pewno beda próbować wywolac skurcze. Od odejścia wod dziecko powinno sie urodzi w przeciagu 48 godz. No w Uk tak jest.
Kciuki za udane wizyty!!!
Barbra jak zdejma Ci krazek mozesz byc nastepna.
A cos w tym jest my z najblizszym terminem kraczemy, narzekamy i nic...a te co nic nie odczuwaly i maja dalszy termin jadą na porodowke!! Moj m obstawia ze nasze bo urodzi sie 29. Ale ja tak nid chcę
Barbra co Ty za dziwne sny masz!!!
No i Serduszko pamietamy i kciukasy mocno zaciskamy!!!
Volka mykaj do tego dentysty bo potem nie nadrobisz!!!
I jak chlopakow wyslalas do przedszkola?
Zobaczymy co wyjdzie z Waszych typowan?!!
Kciuki za udane wizyty!!!
Barbra jak zdejma Ci krazek mozesz byc nastepna.
A cos w tym jest my z najblizszym terminem kraczemy, narzekamy i nic...a te co nic nie odczuwaly i maja dalszy termin jadą na porodowke!! Moj m obstawia ze nasze bo urodzi sie 29. Ale ja tak nid chcę
Barbra co Ty za dziwne sny masz!!!
No i Serduszko pamietamy i kciukasy mocno zaciskamy!!!
Volka mykaj do tego dentysty bo potem nie nadrobisz!!!
I jak chlopakow wyslalas do przedszkola?
Zobaczymy co wyjdzie z Waszych typowan?!!
poziomka07
kurcze, zaczynam sie bać, mój mąż też jak mu opowiedziałam jak marcówki zaczynają sie sypać.
dziewczyny, z innej beczki, mam do sprzedania body z krótkim i długim rękawem z likwidowanego sklepu mojego znajomego, cena to 4 zł za sztukę. Wyprawki pewnie macie już skompletowane, ale może coś na przyszłe miesiące w większym rozmiarze byście chciały to piszcie. Producent body niemiecki, 100% bawełna, wszystkie wymagane atesty itd. ja dla mojego wzielam sobie we wszystkich rozmiarach.
poniżej foty, jakby co to piszcie na priv.
owoce w rozmiarach 74/80 i 86/92
samochody 63/68 i 86/92
dziewczyny, z innej beczki, mam do sprzedania body z krótkim i długim rękawem z likwidowanego sklepu mojego znajomego, cena to 4 zł za sztukę. Wyprawki pewnie macie już skompletowane, ale może coś na przyszłe miesiące w większym rozmiarze byście chciały to piszcie. Producent body niemiecki, 100% bawełna, wszystkie wymagane atesty itd. ja dla mojego wzielam sobie we wszystkich rozmiarach.
poniżej foty, jakby co to piszcie na priv.
owoce w rozmiarach 74/80 i 86/92
samochody 63/68 i 86/92
Załączniki
CieńWielkiejGóry
A moja czkawke ma bardzo czesto zwłaszcza wczoraj przy tych skurczach.a jeszcze tetno skacze i non stop mnie goraco oblewa
CieńWielkiejGóry
Na razie nigdzie nie jade, dam M pospac po nocce :-)
reklama
CieńWielkiejGóry
Maya oby szybko was wypuscili ze szpitala...
Serduszko nie denerwuj sie :*
Lewusek &&& za wizyte
Serduszko nie denerwuj sie :*
Lewusek &&& za wizyte