reklama
Julek suuuuuuper!
U nas było dzisiaj kfc na kolacje.. ja przy Zuzce non stop piłam cole, teraz miałam fazy na cole... ostatnio piłam cole 0,2 l z połowa cytryny... a teraz już jest mi za słodka i znowu pije wodę
Aaaaaaaaaaaaa i obiadu nie jedliśmy więc rybka będzie na jutro
U nas było dzisiaj kfc na kolacje.. ja przy Zuzce non stop piłam cole, teraz miałam fazy na cole... ostatnio piłam cole 0,2 l z połowa cytryny... a teraz już jest mi za słodka i znowu pije wodę
Aaaaaaaaaaaaa i obiadu nie jedliśmy więc rybka będzie na jutro
Serduszko1
Fanka BB :)
Zrobilyscie mi smak na cole.... A ja baaardzo rzadko pije cole.. Ogólnie gazowanego nie lubię. Ale coli to bym sie napila. Ale wiecie co nie mam serca wysyłać męża do sklepu...
Oooo przypomniało mi się ze ja mam loda w zamrażalniku i chyba sobie zjem nieważne ze przed chwila jadłam domowe hamburgery... Ostatnie dni przede mną. Zaszaleje a co...
Oooo przypomniało mi się ze ja mam loda w zamrażalniku i chyba sobie zjem nieważne ze przed chwila jadłam domowe hamburgery... Ostatnie dni przede mną. Zaszaleje a co...
Juana@
KFC też bym zjadła
Nailie to tak jak u nas
U nas wszystkie "wieksze" rzeczy dzieja sie 9, wiec kto wie, moze to bedzie ten dzien jakies zdanie prawa jazdy, kupno czegos wiekszego, zaczelismy sie spotykac 9 i nawet mała ma wiekszosc 9 w peselu pies nam sie tez trafil z 9
Nailie to tak jak u nas
CieńWielkiejGóry
Wykapalam sie,nawet ogolilam w razie czego,torbe dopakowalam...kluje mnie dalej raz na jakis czas w brzuchu i plecy bola tak dziwnie...nie mowiac ze piersi zaczely mnie bolec...czekam jeszcze skoro skurczy regularnych nie ma...
a na wkladce jednak chyba wody,jutro kupie te lakmusowe papierki i sprawdze...bo czytalam ze wody maja taki slodkawy zapach,a to moje na wkladce tak "pachnie",wogole nie mocz.ale zobaczymy czy 3 wkladka mokra bedzie
a na wkladce jednak chyba wody,jutro kupie te lakmusowe papierki i sprawdze...bo czytalam ze wody maja taki slodkawy zapach,a to moje na wkladce tak "pachnie",wogole nie mocz.ale zobaczymy czy 3 wkladka mokra bedzie
reklama
U mnie tez troche straszakow teraz na wieczor. Najgorsze,ze moj lekarz powiedzial.ze nawet jak beda skurcze co pol h to mam jechac do szpitala,ale poki co mam nieregularne raczej. Cos czuje.ze od jutra to juz w ogole bede sie mega stresowac . Kustronka ale skurczy nie masz? Cien matko kochana Ciebie tez bierze? Jeeezu Maya kolejna! Ojjj Ciebie chyba serio bierze. Ja pierdziele niecwierze co tu siecdzieje dzisiaj! Masakra jakas! Ooo Cocosh dobrze!ze chociaz Ty sie trzymasz hehe. Fanti ja nie walcze,ja nie mam wyjscia. Juz w marcu na pewno nie urodze . Juana to moze bedzie król Julian .