reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Moi panowie już śpią. A mi pachnie w domu parzoną kawą. To zupełnie nie możliwe. Na dodatek taka tania kawa jak koleżanka w pracy parzyla.

reklama
ONA sluz to ja mam ze dwa miechy juz taki.ze dwie albo trzy wkladki dziennie zmieniam. Non stop mokro :p. Fanti kochana.ale moj lekarz powiedzial.ze to ostateczny termin to co j moge? :p

Cień, wg mnie to Ty juz, juz, juz coraz bliżej. Ból brzucha, bóle w krzyżach, ból piersi, sączenie wód, nieregularne skurcze. Torba dopakowana czeka przy drzwiach? :D

Mi 03.03 lub 13.03 pasuje :) 16.03.2016 też :D albo 26.03 bo to chyba wielkanoc w tym roku :)

Julian to mój tato - strasznie apodyktyczny wiec jak najbardziej król Julian :) Juliusza żadnego nie znam

ONA sluz to ja mam ze dwa miechy juz taki.ze dwie albo trzy wkladki dziennie zmieniam. Non stop mokro :p. Fanti kochana.ale moj lekarz powiedzial.ze to ostateczny termin to co j moge? :p
Użyj swojego uroku osobistego. Wiesz jakieś trzepotanie rzęsami słodkie oczka uśmiechy. to tylko dwa dni. 1 marca możesz spokojnie rodzic

Cien nie strasz,mnie tez dzis samym dolem cos zakluje w plecach mnie kluje:)

Dziewczyny? Sluz to normalne ze jest nie?nie wiem czy znowumi sie tam
coa.nie dziej bo juz sama nie wiem czy mnietam cos swedzi czasami czy nie.

Izik moja bratanica ma.na imie Iga,fajne imie,

Tak właśnie patrzę na listę rozpakowanych mam i widzę, że póki co to same dziewczynki sie "nam" tu urodziły! A tyle miało być chłopców! Widać ze tym to sie nie spieszy jeszcze :)

reklama
Do góry