reklama
Hej.
Izik Gratulacje!
Dziewczyny a te paski lakmusowe to takie zwykle tanie?bo dzisiaj mialam.zamawiac po 3zl ph od 1-14 czy cos.
Bo sie boje saczenia wod przez
tego paciorkowca.
Hej ja tez trzymam do marca! Nie zapominajcie o mnie brzuch mam.jeszcze wysoko a Wy?
Dzisiaj bylam w miescie i boli mnie teraz wszystko
Izik Gratulacje!
Dziewczyny a te paski lakmusowe to takie zwykle tanie?bo dzisiaj mialam.zamawiac po 3zl ph od 1-14 czy cos.
Bo sie boje saczenia wod przez
tego paciorkowca.
Hej ja tez trzymam do marca! Nie zapominajcie o mnie brzuch mam.jeszcze wysoko a Wy?
Dzisiaj bylam w miescie i boli mnie teraz wszystko
Serduszko1
Fanka BB :)
Dzasti Tobie szczególnie dziękuję... Przyda sie spokojny sen...
Juana no ja tez zostaje. Nogi mam tak ciasno ze juz ciaśniej sie nie da haha...
Moj jak usłyszał ze tyle z Was ma skurcze Cień podejrzenie ze się wody sączą to powiedzial tylko... "no zaczynacie sie sypać tylko nie wszystkie na raz ... " haha
Juana no ja tez zostaje. Nogi mam tak ciasno ze juz ciaśniej sie nie da haha...
Moj jak usłyszał ze tyle z Was ma skurcze Cień podejrzenie ze się wody sączą to powiedzial tylko... "no zaczynacie sie sypać tylko nie wszystkie na raz ... " haha
MłodaMama93
Ja również nie rodze! czekam dalej cierpliwie na łóżeczko[emoji14]po za tym strasznie bym chciała urodzić w dzień kobiet!
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
Tak się mówi. Nie tłumacz się bo ciągle straszyszKurcze Dziewczyny ja bym chciała poczekać do 1 marca... ale nie ma szans... lekarka się nie zgodzi :/
Fanti ja niby mogę zaczekać do marca, ale mogę też choćby zaraz rodzic. Mi to obojętne, byleby zdrowy był.
Juana, Fanti a Wy już macie imiona wybrane???
Chrobek co ja Ci mogę doradzić.. Kto pierwszy ten lepszy
A co do imienia nadal czarna dziura. może jak się urodzi to sam nam powie
nailie
Ja tez sie nigdzie nie wybieram, zaciskam nogi do 5 conajmniej haha i od 2 dni, od kiedy sie wam poskarzylam nawet mnie brzuch nie boli jak zwykle (tfu tfu)
U nas wszystkie "wieksze" rzeczy dzieja sie 9, wiec kto wie, moze to bedzie ten dzien jakies zdanie prawa jazdy, kupno czegos wiekszego, zaczelismy sie spotykac 9 i nawet mała ma wiekszosc 9 w peselu pies nam sie tez trafil z 9
U nas wszystkie "wieksze" rzeczy dzieja sie 9, wiec kto wie, moze to bedzie ten dzien jakies zdanie prawa jazdy, kupno czegos wiekszego, zaczelismy sie spotykac 9 i nawet mała ma wiekszosc 9 w peselu pies nam sie tez trafil z 9
Ostatnia edycja:
reklama