reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Hej.
Izik Gratulacje!:)

Dziewczyny a te paski lakmusowe to takie zwykle tanie?bo dzisiaj mialam.zamawiac po 3zl ph od 1-14 czy cos.
Bo sie boje saczenia wod przez
tego paciorkowca.

Hej ja tez trzymam do marca! Nie zapominajcie o mnie:) brzuch mam.jeszcze wysoko a Wy?

Dzisiaj bylam w miescie i boli mnie teraz wszystko:)

Fanti ja niby mogę zaczekać do marca, ale mogę też choćby zaraz rodzic. Mi to obojętne, byleby zdrowy był.

Juana, Fanti a Wy już macie imiona wybrane???

Dzasti Tobie szczególnie dziękuję... Przyda sie spokojny sen...
Juana no ja tez zostaje. Nogi mam tak ciasno ze juz ciaśniej sie nie da haha...

Moj jak usłyszał ze tyle z Was ma skurcze Cień podejrzenie ze się wody sączą to powiedzial tylko... "no zaczynacie sie sypać tylko nie wszystkie na raz ... " haha

Ja również nie rodze! :D czekam dalej cierpliwie na łóżeczko[emoji14]po za tym strasznie bym chciała urodzić w dzień kobiet!

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Kurcze Dziewczyny ja bym chciała poczekać do 1 marca... ale nie ma szans... lekarka się nie zgodzi :/
Tak się mówi. Nie tłumacz się bo ciągle straszysz :p

Fanti ja niby mogę zaczekać do marca, ale mogę też choćby zaraz rodzic. Mi to obojętne, byleby zdrowy był.

Juana, Fanti a Wy już macie imiona wybrane???

Chrobek co ja Ci mogę doradzić.. Kto pierwszy ten lepszy :p
A co do imienia nadal czarna dziura. może jak się urodzi to sam nam powie ;)

Aaa :D ja ostatnio stwierdzilam ze chcialabym 13 marca :D bo moj jest z 13 lutego a ja z 13 kwietnia wiec w marcu pustka. Ale 13 marzec to niedziela i jeszcze jakis leń mi sie straszny urodzi i co bedzie haha :D

Ja tez sie nigdzie nie wybieram, zaciskam nogi do 5 conajmniej haha i od 2 dni, od kiedy sie wam poskarzylam nawet mnie brzuch nie boli jak zwykle (tfu tfu)

U nas wszystkie "wieksze" rzeczy dzieja sie 9, wiec kto wie, moze to bedzie ten dzien ;) jakies zdanie prawa jazdy, kupno czegos wiekszego, zaczelismy sie spotykac 9 i nawet mała ma wiekszosc 9 w peselu ;) pies nam sie tez trafil z 9

Ostatnia edycja:
Ehhh u mnie spokojnie więc jest ok :)
Drogie panie oglaszam że jak wstanę rano to nie chce znowu modyfikować listy rozpakowanych mam hehe :p

reklama
Do góry