reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Widze że noc bedzie nerwowa, to chyba przez Izik bo wyskoczyła ni z gruszki ni z pietruszki z tym porodem:-p
A ja sie czuje jak Maya normalnie jak bym czytała swoje dolegliwości. Jutro powtórka ktg muszę coś słodkiego zabrać bo jak znowu dzidek sie kimnie na zapisie to jeszcze mi bedą kazali zostać a troche mi sie to nie uśmiecha, mama w niedziele przyjeżdża i szykuje mi sie obiad na 10 osób wiec w sobotę już sobie kluchy ukulam i rolady zrobię i jakieś sałatki na wieczór, a w niedziele tylko rosół.

reklama
dzasti- ja z Emi tydzien na patologi lezalam, o 15 do domu wrocilam a o 3 nad ranem wody odeszly :D ordynator tylko sie usmiechal, ze sie juz stesknilam.

Cien nie strasz,mnie tez dzis samym dolem cos zakluje w plecach mnie kluje:)

Dziewczyny? Sluz to normalne ze jest nie?nie wiem czy znowumi sie tam coa.nie dziej bo juz sama nie wiem czy mnietam cos

reklama
Do góry