reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Ja gole sie sama,paznokcie tez sama pbcinam choc jakbym meza poprosila to by mi obcial bo kiedys mi obcinal kilka razy :)

Serduszko bedziemy trzymac &&& jutro :) Bedzie dobrze .
Bar za ciebie tez &&& jutro przy wyciagnieciu krazka.

Tez zastanawiam sie nad odstawieniem magnezu ale boje sie ze tetno bardziej mi bedzie skakalo niz skacze i skurcze w nogach beda czesciej niz sa :confused:

reklama
Dziewczyny, też macie takie twarde brzuchy? U mnie to idzie zwariowac. Wzielam dzis 8 tabletek magnezu i 2 tabletki no-spy. I nic nie jest lzej!! Caly czas brzuch twardy jak skala. Mam juz dosc.. :(
Koncowka ciazy to jakas masakra.. Wszystko boli, czlowiek ledwo sie turla, to jeszcze do kibla z kropeka moczu co piec minut! Kolejnego dziecka nie bedzie!!

Sarna oj zebys nastepna dzis byla ? :)

Dziewczyny a mnie tez dzis skurcze czesto lapia,brzuch twardy i czesto jeszcze bardziej twardnieje..Na dodatek nad pepkiem bardziej na prawo boli mnie kluje brzuch jak dotykam...I brzuch boli jak na okres :baffled:

A i mam problem z wkladka,tzn juz 2 razy zmienialam bo mokra i to nie sluz a jakby wody.Cholera zeby wody sie saczyly ?

Dziewczyny, też macie takie twarde brzuchy? U mnie to idzie zwariowac. Wzielam dzis 8 tabletek magnezu i 2 tabletki no-spy. I nic nie jest lzej!! Caly czas brzuch twardy jak skala. Mam juz dosc.. :(
Koncowka ciazy to jakas masakra.. Wszystko boli, czlowiek ledwo sie turla, to jeszcze do kibla z kropeka moczu co piec minut! Kolejnego dziecka nie bedzie!!

Ja wlasnie mam prawie non stop brzuch twardy jak kamien ,czuje jakbym miala peknac zaraz :baffled:

Dziewczyny nie panikujcie z tym odstawieniem magnezu... jak nie będzie Wasza pora to odstawienie magnezu nic Wam nie da ;)
Cień na Twoim miejscu i u osób ze skurczami nawet bym się nie zastanawila nad odstawieniem magnezu...
Serduszko, trzymamy kciuki za Kubusia :)
Sarna a Ty znowu nas straszysz a potem nic z tego ;)
Barbra trzymamy kciuki za krążek :)

A byla u mnie bratanica i pasemka mi robila blond i podciela troszke wlosy i corce tez :) I tak plecy mnie bola po tym farbowaniu i myciu glowy pod prysznicem ze masakra..

Kate olbrzymie gratki☺

Jezu dziewczyny ale czuję się fatalnie.Od popołudnia zasypialam na stojaco,później pojawiło się kilka pojedynczych skurczy a tak od godziny brzuch mi stwardnial,cały czas boli okresowo,potwornie mnie mdli (tylko ja nigdy nie wymiotuje) i co chwilę mnie czyści,ale mam stresa,ja jednak nie chce jeszcze rodzic, nie dziś!!!!!!!

Moja mama mnie rodziła 16 godzin a mojego brata nie mogła urodzić i lekarz jej powiedział ze jedzie na cc za chwilę to że strachu na siłę go wypchala na lozki tak ze ja do pośladków rozerwalo :D

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Sarna i jak sie czujesz?
Ze mna dzis cos jest nie halo. Od 17 ciezko mi sie oddycha i serduszko mi tak dziwnie bije, ze czuje je w gardle... I od 1,5 h mam skurcze co 10 min. Sa dosc mocne ale nie nasilaja sie i czas sie nie skraca...

reklama
Do góry