reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Ja gole sie sama,paznokcie tez sama pbcinam choc jakbym meza poprosila to by mi obcial bo kiedys mi obcinal kilka razy :)

Serduszko bedziemy trzymac &&& jutro :) Bedzie dobrze .
Bar za ciebie tez &&& jutro przy wyciagnieciu krazka.

Tez zastanawiam sie nad odstawieniem magnezu ale boje sie ze tetno bardziej mi bedzie skakalo niz skacze i skurcze w nogach beda czesciej niz sa :confused:

reklama
Dziewczyny, też macie takie twarde brzuchy? U mnie to idzie zwariowac. Wzielam dzis 8 tabletek magnezu i 2 tabletki no-spy. I nic nie jest lzej!! Caly czas brzuch twardy jak skala. Mam juz dosc.. :(
Koncowka ciazy to jakas masakra.. Wszystko boli, czlowiek ledwo sie turla, to jeszcze do kibla z kropeka moczu co piec minut! Kolejnego dziecka nie bedzie!!

Sarna oj zebys nastepna dzis byla ? :)

Dziewczyny a mnie tez dzis skurcze czesto lapia,brzuch twardy i czesto jeszcze bardziej twardnieje..Na dodatek nad pepkiem bardziej na prawo boli mnie kluje brzuch jak dotykam...I brzuch boli jak na okres :baffled:

A i mam problem z wkladka,tzn juz 2 razy zmienialam bo mokra i to nie sluz a jakby wody.Cholera zeby wody sie saczyly ?

Dziewczyny, też macie takie twarde brzuchy? U mnie to idzie zwariowac. Wzielam dzis 8 tabletek magnezu i 2 tabletki no-spy. I nic nie jest lzej!! Caly czas brzuch twardy jak skala. Mam juz dosc.. :(
Koncowka ciazy to jakas masakra.. Wszystko boli, czlowiek ledwo sie turla, to jeszcze do kibla z kropeka moczu co piec minut! Kolejnego dziecka nie bedzie!!

Ja wlasnie mam prawie non stop brzuch twardy jak kamien ,czuje jakbym miala peknac zaraz :baffled:

Dziewczyny nie panikujcie z tym odstawieniem magnezu... jak nie będzie Wasza pora to odstawienie magnezu nic Wam nie da ;)
Cień na Twoim miejscu i u osób ze skurczami nawet bym się nie zastanawila nad odstawieniem magnezu...
Serduszko, trzymamy kciuki za Kubusia :)
Sarna a Ty znowu nas straszysz a potem nic z tego ;)
Barbra trzymamy kciuki za krążek :)

A byla u mnie bratanica i pasemka mi robila blond i podciela troszke wlosy i corce tez :) I tak plecy mnie bola po tym farbowaniu i myciu glowy pod prysznicem ze masakra..

Kate olbrzymie gratki☺

Jezu dziewczyny ale czuję się fatalnie.Od popołudnia zasypialam na stojaco,później pojawiło się kilka pojedynczych skurczy a tak od godziny brzuch mi stwardnial,cały czas boli okresowo,potwornie mnie mdli (tylko ja nigdy nie wymiotuje) i co chwilę mnie czyści,ale mam stresa,ja jednak nie chce jeszcze rodzic, nie dziś!!!!!!!

Moja mama mnie rodziła 16 godzin a mojego brata nie mogła urodzić i lekarz jej powiedział ze jedzie na cc za chwilę to że strachu na siłę go wypchala na lozki tak ze ja do pośladków rozerwalo :D

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Sarna i jak sie czujesz?
Ze mna dzis cos jest nie halo. Od 17 ciezko mi sie oddycha i serduszko mi tak dziwnie bije, ze czuje je w gardle... I od 1,5 h mam skurcze co 10 min. Sa dosc mocne ale nie nasilaja sie i czas sie nie skraca...

reklama
Do góry