reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Mój jak będzie w robocie to szukam osoby która mnie zawiezie i będę musiała czekać na mojego już na porodowce :D

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
A co do dwójki często mi się zdarzyło jak mój się kapal pod prysznicem a ja nie dałam rady :D czekać to szybko dałam radę tyle ze musiał się obrócić tyłem do mnie[emoji14]

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Poziomka moj mi mowi, ze to naturalne i ze mam sie w ogole tym nie przejmowac a chocby nawet to pewnie nie zauwaze ale jakos po prostu nie moge sobie tego wyobrazic :D

Manka ja od razu mojemu powiedzialam, ze nawet jak zrobie cos pod siebie to ma mi nigdy o tym nie powiedziec;D jak nie bede wiedziala to bedzie mi z tym lzej;D i w sumie nie wiem czy na porodowce byla wpadka czy nie. Nie obchodzilo mnie to. A polozna juz na pewno nie jedna rzecz widziala wiec sie w ogole nie przejmowalam:)

U mojej Mamy z kazdym porodem bylo gorzej. Najstarsza siostre urodzila na zwyklym lozku szpitalnym bo nie zdazyli jej na porodowke przewiezc. Druga siostre urodzila w 3 godziny-zwykly naturalny porod. Mnie wywolywali w 42 tygodniu. Mama wspomina ze bol byl taki,.ze pewnie pol miasta slyszalo jej krzyki. A mojego brata urodzila przez cc-ona krwotok, brat bez oddechu, dostal tylko 2 punkty. Cud, ze oboje zyja. Ale mimo to ja sie nastawiam na latwiejszy drugi porod :D

Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka

Kubusiowa to tak jak u mojej mamy, trzy porody przeszla i mowila, ze co jeden to gorszy :) Dzis mi nawet powiedziala, ze jakby jej sie zdarzylo ( nie daj Boze tfu tfu i w ogole :D ) to od razu placi za cesarke na zyczenie :D no ale wiadomo, ze mama juz nie bedzie w ciaze zachodzic :p

No to i ja dolaczam sie do gratulacji!!!
Izik, Kate gratuluję!! Teraz szybkiego powrotu do normalnego funkcjonowania. Czekamy na fotki i goraco pozdrawiamy!!!
Serduszko za Was tez trzymamy kciuki musi byc dobrze!!!
Ja dzisiaj miałam w tesco nagle takie bóle, że się zwijalam w pół. I od godziny mam skurcze, ale może znowu to straszaki?????

Ja się szybko urodziłam i bez problemu z moim bratem już mama się męczyła więc nie ma zasady że przy drugim jest lżej
Serduszko w takim razie mocno trzymam kochana :* będzie dobrze
Ja bym chciała żeby mój mnie ogolil ale jakoś nam nie wychodzi zresztą on się boi a ja jakoś sama daje rade a przecież to już końcówka i za niedługo brzuszek już mi nie będzie przeszkadzał :)
Ja mam do szpitala ok. 10 km moj nie będzie prowadził nie wiem jak to będzie więc wolę dodatkowo go nie stresować chyba że inaczej się nie będzie dało ale mamy znajomego taksówkarza już gadałam z nim o każdej porze mam dzwonić jak będzie trzeba to jedziemy ew zobaczymy jak mój będzie się zachowywał jak się coś zacznie
Bliżej mam do szpitala w którym nie chce rodzic :(

reklama
Izik gratulacje ! Chyba wymarzony porod ,taki szybki :)

Kate rowniez gratuluje i trzymam kciuki bo pierwsze godziny po popuszczeniu znieczulenia sa najgorsze.Popros o jakis lek przeciwbolowy.

Mloda dobrze ze moj maz jest mojego wzrostu prawie i nie mam takich problemow ;) A tez bym sie wkurzyla i na pewno cos by polecialo ;)

A co do porodow mojej mamy to brat przez cc sie urodzil bo mama dostala zatrucie ciazowe i zielone wody miala...Przy mnie natomiast mama miala zoltaczke i nie mogla mnie karmic wogole piersia,a ja urodzilam sie sina i wyladowalam w inkubatorze.A siostre urodzila mama bez problemow a miala 39 lat :)
Wszyscy wazylismy malo a ja najmniej bo 2100 kg a tylko kazde z nas 1 tydzien przed terminem :)

Do góry