reklama
CieńWielkiejGóry
Fanka BB :)
Jezu mala czuje na dole az kluje ...
BABY !!! Pozabijam Was. Wczoraj sobie nadrobiłam czytanie zasnęłam a tu dzisiaj z 50 stron spokojnie. !!!!
Izik Kate GRATULACJE !!!!!!
Izik jaki poród szybki. Masakra. Myślałam że takich nie ma. To ja bym nie dojechała do szpitala pewnie.
Planuję wziąśc prysznic później pewnie 10 razy sprawdzić torbę i dojazd to 30 minut czyli rodziłabym w samochodzie
Izik Kate GRATULACJE !!!!!!
Izik jaki poród szybki. Masakra. Myślałam że takich nie ma. To ja bym nie dojechała do szpitala pewnie.
Planuję wziąśc prysznic później pewnie 10 razy sprawdzić torbę i dojazd to 30 minut czyli rodziłabym w samochodzie
CieńWielkiejGóry
Maz juz panikuje bo na nocke idzie a ja mala czuje az na dole jakby wchodzila w kanal i jeszcze ta woda czy cos...i kluje mnie brzuch boli...kurde
CieńWielkiejGóry
To sa paski lakmusowe ? i to w aptece powinno byc?Jak sprawdzic czy to wody ?
dzastibasti
Ciekawie się robi ...
Z tych emocji ciężko będzie zasnąć w nocy, czy czasem któraś jeszcze nie rodzi
Z tych emocji ciężko będzie zasnąć w nocy, czy czasem któraś jeszcze nie rodzi
kamilaasami
kate gratki
ja z gbs na nfz nie płaciłam
a z goleniem to sama bym sobie nie poradziła - mam za duży brzuch i za krótkie ręce - moje kochanie mi pomaga z paznokciami to samo
pytałam pielegniarki u ginka co z paznokciami - powiedziała ze to nie ma zadnego znaczenia i mogą być pomalowane
oznak porodu nie mam żadnych ani jednego skórcza, żadnych czopów, śluzów, wód ... nic ... mój organizm sie nie kwapi jeszcze do niczego ... w sumie jeszcze niby ponad miesiąc wiec sie nie martwie chociaż jest mi już strasznie cięzko z tymi kg
ja z gbs na nfz nie płaciłam
a z goleniem to sama bym sobie nie poradziła - mam za duży brzuch i za krótkie ręce - moje kochanie mi pomaga z paznokciami to samo
pytałam pielegniarki u ginka co z paznokciami - powiedziała ze to nie ma zadnego znaczenia i mogą być pomalowane
oznak porodu nie mam żadnych ani jednego skórcza, żadnych czopów, śluzów, wód ... nic ... mój organizm sie nie kwapi jeszcze do niczego ... w sumie jeszcze niby ponad miesiąc wiec sie nie martwie chociaż jest mi już strasznie cięzko z tymi kg
CieńWielkiejGóry
Ja sie bede bala w nocy,maz w pracy a ja sama z corka...Dobrze ze do pracy ma 10/15 minut
reklama
dzastibasti
Dziewczyny, które już rodziły Wy jakoś przeczuwałyście, że poród się zbliża? czy kompletnie nic i nagle wielkie zaskoczenie ?