reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
BABY !!! Pozabijam Was. Wczoraj sobie nadrobiłam czytanie zasnęłam a tu dzisiaj z 50 stron spokojnie. !!!!

Izik Kate GRATULACJE !!!!!!
Izik jaki poród szybki. Masakra. Myślałam że takich nie ma. To ja bym nie dojechała do szpitala pewnie.
Planuję wziąśc prysznic później pewnie 10 razy sprawdzić torbę i dojazd to 30 minut:p czyli rodziłabym w samochodzie :)

kate gratki :D

ja z gbs na nfz nie płaciłam

a z goleniem to sama bym sobie nie poradziła - mam za duży brzuch i za krótkie ręce - moje kochanie mi pomaga z paznokciami to samo

pytałam pielegniarki u ginka co z paznokciami - powiedziała ze to nie ma zadnego znaczenia i mogą być pomalowane

oznak porodu nie mam żadnych ani jednego skórcza, żadnych czopów, śluzów, wód ... nic ... mój organizm sie nie kwapi jeszcze do niczego ... w sumie jeszcze niby ponad miesiąc wiec sie nie martwie chociaż jest mi już strasznie cięzko z tymi kg

reklama
Do góry