reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Clodi mówiłam, ze nie znam płci... Ale to Reni ńic nie dało... Zrobiła zakupy i tyle... A nie wypada mi kręcić nosem :/

Lewusek te kosci to mi juz tak rozrywa ponad miesiac, a w pierwszej ciazy nic takiego nie było.
Manka a będziesz chciala wziasc epidural?
Ja bralam w pierwszej ciąży, ale tym razem chcialabym bez. Zobaczymy czy nie zmienię zdania. Hahaha
Ciekawe, ktora będzie miała pierwsza naturalny porod?
Kate czekamy na relacje!!!
&&&&&&&&&&zaciśnięte caly czas.

Fanti mnie tez moja ginekolog badała bliznę dopochwowo przez usg bo po tej cyscie to mam paskudny ślad :/ i bała sie, ze moze sie rozchodzić :/

Ejj ale na nogach mozna miec paznokcie zrobione? Bo tez bym sobie zrobila.ale myslalam.ze wszystkie paznokcie musza byc zmyte do porodu. ONA ja tez mialam cesarke ze znieczuleniem od pasa w dol i podejrzewam. Ze teraz tez tak bedzie. No chyba,ze zaczne rodzic szybciej niz planowane to wtedy nie wiem co? Usypiac beda czy co? Nie mam pojecia... Tak gadacie o tych prezentach. Ja nie wiem,moze mamy dziwne rodziny ale w sumie to jakos sie nie dziwilam i nie mialam nigdy do nikogo pretensji,ze nie dostalam od nikogo jakichs kosztownych prezentow. Aaa i u nas robi sie prezenty jak juz dziecko jest a nie wczesniej.

Iska no właśnie wiem. Chodzimy na zakupy, spacery, sprzątam a tu nic Arczi sie uspokoil i chyba urodzi sie po terminie...oby nie!!!! Choć dzisiaj dosłownie pokazywał co potrafi ...

reklama
Ja od nikogo nic nie dostałam tylko od Reni i ojca... Reszta rodziny to wszystko olewa... A dadzą pewnie pieniążki ;)
I od chrzestnej Zuzki przed narodzinami jej dostałam cała posciel do łóżeczka :) a teraz nic nie dostajemy. Nawet wozek kupił nam tylko moj ojciec z Renia. Tzn dali na wozek a bazę i fotelik do auta sami sobie kupiliśmy :)

Do góry