reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Dzielna ta Pani z filmu.... Wow!

Ja dziś miałam jakąś chorą jazdę... Rano poszłam się wykąpać. Mamy piecyk gazowy w łazience i w czasie napełniania wanny wyłączył się chyba ze cztery razy... A ja głupia wogóle się tym nie przejęłam i wlazłam.... Nie wiem czy to gaz, czy mi ciśnienie podskoczyło, ale po kąpieli zaczęłam wymiotować. Serce mi waliło jak młotem, i ledwo byłam przytomna...
Mąż mi pomógł się ubrać, kazałam mu pootwierać okna i tak leżałam i dochodziłam do siebie... Jednak co się podniosłam do pionu, to znowu było to samo. Przeszło w zasadzie ok 17.00 ale i tak zadyszki łapię co chwila... Na szczęście maleństwo caly dzień ruchliwe.
Teraz tętno 108 - wcześniej nawet nie pomyślałam żeby zmierzyć... :(

Jutro z samego rana mam ktg, to się wypytam co i jak....

Młoda ty duża nie jesteś, więc niech się nie spodziewają olbrzyma... Ja córcię urodziłam w 39tc z wagą 2880 i 48 cm... Jest zdrowa jak ryba!

Matko ten screen zapowiadający wygląda jak kadr z kiepskiej czeskiej komedii :D nie zwyklam oglądać filmiki z porodu, ale wszystkie na które trafiłam do tej pory były bardziej wzruszające, ten strasznie "oschły"

reklama
Do góry