reklama
CieńWielkiejGóry
Fanka BB :)
Dziewczyny za chwile strona nr 2000 !
Aj a ja mam bolesne skurcze
Aj a ja mam bolesne skurcze
Bursztynek90
Wiecej wiedziec nie zaszkodzi, a tak to moze pozostale mamy beda jeszcze korzystac ale dziekuje.
dzastibasti
MłodaMama nie martw się, mi lekarka mówiła, że pod koniec dzieciaczki rosną w swoim tępię i dlatego każde rodzi się z inną wagą i wzrostem. Moja sąsiadka urodziła w grudniu, przenosiła dziecko o 8 dni i urodziła je z wagą 2920g i 52 cm, więc jak na przenoszone dziecko to mała była, ale wszystko ok.
Ja dzisiaj odebrałam wyniki gbs i pisze, że wyhodowano. Oprócz tego chyba jakaś infekcje mam, bo brali jeszcze wymaz na czystość i coś dużo leukocytów mi wyszło i nabłonków płaskich jutro się przejdę do lekarki zapytać,bo wizytę mam w piątek, a jak infekcja to może mi już coś jutro przepisze.
Ja dzisiaj odebrałam wyniki gbs i pisze, że wyhodowano. Oprócz tego chyba jakaś infekcje mam, bo brali jeszcze wymaz na czystość i coś dużo leukocytów mi wyszło i nabłonków płaskich jutro się przejdę do lekarki zapytać,bo wizytę mam w piątek, a jak infekcja to może mi już coś jutro przepisze.
CieńWielkiejGóry
Dziewczyny ktore maja blizne po Cc.Swedzi Was ta blizna ? Mnie czasem tak swedzi ze sie boje ze ja rozdrapie
Bursztynek90
Młoda Arusiowa dobrze prawi.. polać jej.. Olać konowała ze wsi Blanka wie kiedy ma wyjść i tyle
Bursztynek nie ma niepryskanych pomarańczy.. każde do transportu są mniej lub bardziej ale pryskane... oj nie.. czasem są obsypywane proszkiem a nie pryskane..
A co do rozstępów.. mój Oli dziś zauważył moje po nim jeszcze na dole brzucha mam ich wiele jasnych bardzo.. i pyta mnie "mama a co to za pioruny są?" Najpierw nie zajarzyłam o co chodzi.. ale jak zaczął dotykać i pokazywać to mu wytłumaczyłam co to i skąd.. a on do mnie- "to ja cię tak skrzywdziłem?" Biedny mój malutek..
Wczoraj też jak ciężko mi było się ruszać to młody mówi do mnie że "ciąża to okropny stan, że muszę cierpieć tyle i to w ogóle nie fajne" więc tłumaczyłam mu, że ciąża to cudowny stan nawet jak czasem jest ciężko bo potem ma się takie wspaniałe dziecko jak on
A co do pani ze szkoły- zero reakcji, nic co by wskazywało, że coś ode mnie chciała.. a jutro jest zebranie w szkole więc może coś się dowiem więcej...
Bursztynek nie ma niepryskanych pomarańczy.. każde do transportu są mniej lub bardziej ale pryskane... oj nie.. czasem są obsypywane proszkiem a nie pryskane..
A co do rozstępów.. mój Oli dziś zauważył moje po nim jeszcze na dole brzucha mam ich wiele jasnych bardzo.. i pyta mnie "mama a co to za pioruny są?" Najpierw nie zajarzyłam o co chodzi.. ale jak zaczął dotykać i pokazywać to mu wytłumaczyłam co to i skąd.. a on do mnie- "to ja cię tak skrzywdziłem?" Biedny mój malutek..
Wczoraj też jak ciężko mi było się ruszać to młody mówi do mnie że "ciąża to okropny stan, że muszę cierpieć tyle i to w ogóle nie fajne" więc tłumaczyłam mu, że ciąża to cudowny stan nawet jak czasem jest ciężko bo potem ma się takie wspaniałe dziecko jak on
A co do pani ze szkoły- zero reakcji, nic co by wskazywało, że coś ode mnie chciała.. a jutro jest zebranie w szkole więc może coś się dowiem więcej...
CieńWielkiejGóry
O matko jak tak skurcze wygladaja to ja chyba wszystko wyrwe co pod reka bede miec
CieńWielkiejGóry
Nie chodzi o watki tylko o strony,pisze ze 1999 !
No juz 2000
No juz 2000
reklama
Bursztynek90
Fanti- a tu sie nie zgodze z tymi pomaranczami. Moj SP. tato jak prowadzil hurtownie warzyw i owocow to sprowadzal pomarancze z poludnia wloch z najzwyklejszej "kampanii" gdzie nie pryskano zadnych warzyw i owocow. Wiekszosc roslin, ktore nie maja stycznosci z chemia wytwarzaja dodatkowy film, ktory chroni je przed utrata wilgoci i przed atakiem szkodnikow choc jesli chodzi o te z auchana to nie spodziewalabym sie cudow i braku chemi pod nazwa "niepryskane" (wlasnie taka tam nosza nazwe- pomarancze niepryskane) ale sa przepyszne [emoji16]