reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Mloda a masz gdzie suszyc takie mokre nic nie wywirowane to tym bardziej na plasko zeby pod cięzarem sie nie odkształcilo... ja bym w pralke wrzucila... zreszta u mnie jest funkcja prania welny...

reklama
To jest mała kołderką i mieści się do brodzika na prosto tylko ze to deptanie nie chcę mi się i dlatego myślę nad wrzuceniem do pralki na pranie ręczne tylko boję się o zniszczenie

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

No wlasnie czytalam ze przez czkawke cwiczy pluca i oddychanie w naszym swiecie:) ale.mi.jej sie szkoda zrobilo ze przezemnie sie meczyla:)

Co do ruchow to moja panna tez spokojna sie zrobila,ruchy delikatne jak motylek czasami ma taki dzien a nastepny az wszystko boli tak kopie i rozpycha.chyba taki czas ze sie uspokajaja przed porodem:)

Jak sie czujecie laski? Nikt dzisiaj nie miał skurczów? Ja normalnie padłam jak mucha. Czuje sie jakbym góry dziś przeniosła. Chyba nawet uda mi sie szybciej zasnąć ze zmęczenia a nawet melisy nie piłam

Ja przysnelam na polskim filmie yuma mój od kilku dni zmęczony i jak go o coś poproszę to fuczy na mnie i dziś się już WKU.... tak mi się zaczęły walentynki :(
Idę spac

Barbra jutro tzn już dziś bedzie ok. Tylko się wyspij!! I wstan prawa nogą.
Volka dzisiaj o dziwo cisza mimo, że w domu sporo robiłam. Jedynie co to mi teraz niedobrze. Więc kładę się spać. Dobranoc. No i życzę wszystkim mamuskom udanych walentynek.

Ale dzis spokojnie:) czy ktoras marcoweczka jeszcze nie spi? Asienka? Ty zazwyczaj na chodzie :p

Ja dalej tworze krzeslo:) jutro juz raczej bedzie skonczone! Ufff :)

Dzis moja Zuzanna wystraszyla mnie przeokrutnie. Zrobilam sobie mala drzemke, ale wbilam sie pod koldre i bylo mi tak goraca i nieprzyjemnie, ze zaczelam spac na plecach (jak nigdy!) przebudzilam sie, odruchowo prawa reke klade na brzuch (po prawej od pepka) a tam wklesly brzuch- Zuza jakos dziwnie sie przemiescila i po prawej nic nie bylo!!! Tzn tylko u gory byla i na samym dole. Ale tam gdzie reka to normalnie jakbym w ciazy nie byla. Az najdrozszego zawolalam by mu to pokazac, to z przerazeniem w oczach podnosil mnie z lozka by mnie do pionu postawic i zobaczyc co jest grane! Wszystko wrocilo do normy. Ale strach, ze masakra!

Co do drzemki- Volka snilas mi sie. Robilysmy nalesniki z serem. :p

Ja nie śpię :/
Mecze się jak cholera. Z urodzin wróciliśmy przed północą, Zuzka była u tej mojej kuzynki i cały czas się bawila i nie spała. Ciekawe o której się obudzi dzisiaj... myślałam, że po wszystkim padne ale zasnelam przed 1 w nocy.....
Obudziłam się o 3 i się męczę....
Niby jestem spiaca jak diabli a nie umiem zasnąć :/
W dodatku wyszedł mi hemoroid i boli mnie jak cholera ehhhhhh
Ręce i stopy mam opuchniete i brak ochoty na cokolwiek :/
Mieliśmy rano iść do kina z Zuzka z okazji Walentynek ale tak mnie ten tyle boli, że ja chyba zostanę w domu....

reklama
Ojojoj. To nie ciekawie :( oby mloda troszke pospala to i Ty wypoczniesz rano.
Co do rak i stop to lacze sie w bolu. ;)

A imprezka chociaz udana?

Do góry