reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Mloda a masz gdzie suszyc takie mokre nic nie wywirowane to tym bardziej na plasko zeby pod cięzarem sie nie odkształcilo... ja bym w pralke wrzucila... zreszta u mnie jest funkcja prania welny...

reklama
To jest mała kołderką i mieści się do brodzika na prosto tylko ze to deptanie nie chcę mi się i dlatego myślę nad wrzuceniem do pralki na pranie ręczne tylko boję się o zniszczenie

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

No wlasnie czytalam ze przez czkawke cwiczy pluca i oddychanie w naszym swiecie:) ale.mi.jej sie szkoda zrobilo ze przezemnie sie meczyla:)

Co do ruchow to moja panna tez spokojna sie zrobila,ruchy delikatne jak motylek czasami ma taki dzien a nastepny az wszystko boli tak kopie i rozpycha.chyba taki czas ze sie uspokajaja przed porodem:)

Jak sie czujecie laski? Nikt dzisiaj nie miał skurczów? Ja normalnie padłam jak mucha. Czuje sie jakbym góry dziś przeniosła. Chyba nawet uda mi sie szybciej zasnąć ze zmęczenia a nawet melisy nie piłam

Ja przysnelam na polskim filmie yuma mój od kilku dni zmęczony i jak go o coś poproszę to fuczy na mnie i dziś się już WKU.... tak mi się zaczęły walentynki :(
Idę spac

Barbra jutro tzn już dziś bedzie ok. Tylko się wyspij!! I wstan prawa nogą.
Volka dzisiaj o dziwo cisza mimo, że w domu sporo robiłam. Jedynie co to mi teraz niedobrze. Więc kładę się spać. Dobranoc. No i życzę wszystkim mamuskom udanych walentynek.

Ale dzis spokojnie:) czy ktoras marcoweczka jeszcze nie spi? Asienka? Ty zazwyczaj na chodzie :p

Ja dalej tworze krzeslo:) jutro juz raczej bedzie skonczone! Ufff :)

Dzis moja Zuzanna wystraszyla mnie przeokrutnie. Zrobilam sobie mala drzemke, ale wbilam sie pod koldre i bylo mi tak goraca i nieprzyjemnie, ze zaczelam spac na plecach (jak nigdy!) przebudzilam sie, odruchowo prawa reke klade na brzuch (po prawej od pepka) a tam wklesly brzuch- Zuza jakos dziwnie sie przemiescila i po prawej nic nie bylo!!! Tzn tylko u gory byla i na samym dole. Ale tam gdzie reka to normalnie jakbym w ciazy nie byla. Az najdrozszego zawolalam by mu to pokazac, to z przerazeniem w oczach podnosil mnie z lozka by mnie do pionu postawic i zobaczyc co jest grane! Wszystko wrocilo do normy. Ale strach, ze masakra!

Co do drzemki- Volka snilas mi sie. Robilysmy nalesniki z serem. :p

Ja nie śpię :/
Mecze się jak cholera. Z urodzin wróciliśmy przed północą, Zuzka była u tej mojej kuzynki i cały czas się bawila i nie spała. Ciekawe o której się obudzi dzisiaj... myślałam, że po wszystkim padne ale zasnelam przed 1 w nocy.....
Obudziłam się o 3 i się męczę....
Niby jestem spiaca jak diabli a nie umiem zasnąć :/
W dodatku wyszedł mi hemoroid i boli mnie jak cholera ehhhhhh
Ręce i stopy mam opuchniete i brak ochoty na cokolwiek :/
Mieliśmy rano iść do kina z Zuzka z okazji Walentynek ale tak mnie ten tyle boli, że ja chyba zostanę w domu....

reklama
Ojojoj. To nie ciekawie :( oby mloda troszke pospala to i Ty wypoczniesz rano.
Co do rak i stop to lacze sie w bolu. ;)

A imprezka chociaz udana?

Do góry