reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Jak na metce jest ze prac ręcznie...(jest to pościel wełniana antyalergiczna) to nie można tego prać w pralce na programie ,reczne' czy można prać?

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
ONA nie stresuj sie, dziecko podobno lubi czkawkę to niby przyjemne i ćwiczy płuca w ten sposób. A co do ruszania brzucha to jak leżałam w szpitalu w pierwszej ciąży na ktg to położne czasem tak mi brzuch termosiły żeby dziecko obudzić że musiałam sie łóżka trzymać żeby nie spaść

Ania jaka piekna kruszynka, dochodzcie do siebie , duzo zdrowka :)

Serduszko oby goraczka juz nie wrocila

Kate sroda! Gotowa jesteś ze wszystkim?

Edit o matko,oby to byl ostatni taki pechowy epizod w tym roku

Mloda moj kurczak tez cos malo ruchliwy. Albo to jakas dziwna pogoda, albo juz taki etap, ze dzieciaczki maja malo miejsca i zbieraja sily na porod ;) chociaz wróć, teraz probuje mi przebic bok brzucha prostujac nogi, ale caly dzien ledwo czulam krecenie sie. Ja welniane rzeczy spokojnie piore w pralce w programie do prania recznego, ale koniecznie z odpowiednim srodkiem do welny i potem susze na płasko. Nic sie nie odksztalca, wszystko jest mieciutkie

Nailie..Chyba jestem... choć z dnia na dzień zaczynam wątpić.... o sorki nie mam nozyczek do pazurkow, wlasnie sobie przypomnialam. Psychicznie cięzko mi ze wzgledu na starsza córke, wiem ze sobie poradza a juz wertuje kalendarz kiedy mnie wypisza ze szpitala... wiadomo nie ode mnie to zalezy...ale chcialabym jak najszybciej.

Ostatnia edycja:
reklama
Nailie właśnie mam taki płyn do wełny... kupiony a to jest pościel (niby się ja depta w wannie) i trzeba ja powiesić do wyschnięcia ale nie chcę mi się jej deptac ...

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Do góry