Super :-)Ja co 2 tyg bede robic sobie zdjecia Na koniec wywolam i kolaz z nich zrobie
Za chwile zrobie nam watek zeby bylo gdzie zdjecia brzusiow wrzucac
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
reklama
natka90
Fanka BB :)
Juz zrobiony takze zapraszam sie do chwalenia
kate009
Ja na chwilke, bo padnieta jestem, od 6 na nogach, w szpitalu ok, badania jurro, warunki jak w hotelu, pokoje jednoosonowe z łazienkami, nowy budynek, wszystko nowe, czyste, widoki za oknem..... sniezka jak na dłoni, okolica piękna, tylko jedzenie typowo szpitalne. Mala czuje sie jak na wakacjach, ma kolezanke za sciana, 3,5 roku, bawia sie, plac zabaw, spacerki. Ale pod wiexzor zaczelo wkac okropnie, 11 st zimno i burza, ulewa.. jutro rano pobieranie krwi.... bedzie sie działo....
dzastibasti
Sesje super ale u porządnego specjalisty, kolezanka mi sie chwalila sesją swojego noworodka- koszmarek. Pomysly zgapione a wykonanie chałupnicze, te zrobione na drutach śpiochy a'la pszczółka brrrrr !!
Polecam Śledzik na raz lisnera w sosie musztardowym hihi.
objadlam sie i już jestem w wyrku, dobranoc mamuśki.
Mi mężuś kupił i już zjadłam w sosie śmietanowym ... pycha a teraz spać, dobranoc
natka90
Ja od kilku dni sama takze nie ma kto mi biegac do sklepu jak mam zachcianki [emoji14]
Ale D. juz jutro wraca
Ale D. juz jutro wraca
D
Deleted member 158337
Gość
Eh, ja nie mam zachcianek, nic mi nie smakuje słodycze to juz wgl odpadają. Również idę spac w okropnym humorze po kłótni z P. :/ faceci sa gorsi niz dzieci.
natka90
Ja sie z moim w ciazgu tygodnia trzy razy poklocilam. Z jakies 10p razy rzucilam telefobem itd itd... chyba mna za bardzo chormony rzadza :/
kamilaasami
chyba wszystkie jesteśmy z jednej gliny ... u mnie też dziś była burza w domu, ale mama mnie uświadomiła, że jak będę się denerwować to dziecko będzie tak niedobre jak ja
reklama