reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Balladyna fajny pomysł :) ja właśnie jeszcze nie wymyśliłam jaką pamiątkę, ale na pewno coś musi być :) Fajnie tak po latach będzie się wracało do widoku z brzuszkiem i maleńkiego bobasa :-)

Pisałyście wyżej o śledziach i tak się naczytałam, że przyszedł mi smak i mężuś do sklepu pojechał :)

reklama
mi się marzy taka profesjonalna sesja zdjęciowa w ciąży...wiem, że mojego M nie namówię na wspólną, bo on nie cierpi robić sobie zdjec, ale pomyślałam żeby zrobić mu na urodziny (luty) taki album z sesji z moim synkiem i brzuszkiem;) mam nadzieję że mi się uda

Natka ja 1 wizytę miałam 17.07 ,ale jeśli chodzi o ust to czekam na teł - tutaj tak jest.
Ja też mam brzusio i w 1 ciąży też szybko miałam.
chrobek super fasolka do jakiego gina chodzisz?

Sylvi Twój pomysł też fajny :) JA to należę do osób, które uwielbiają wracać do zdjęć, dlatego też z każdego ważniejszego wydarzenia je wywołuje :) A ślubny album znam na pamięć, co tydzień jak ścieram kurze to go przeglądam :p

Ja sesje będę mieć na pewno, bo na co dzień pracuję z fotografami, więc robimy co tydzień porównawcze zdjęcia, a sesję ciążową najlepiej między 26 a 32 tc :tak:

Ostatnia edycja:
Sesje super ale u porządnego specjalisty, kolezanka mi sie chwalila sesją swojego noworodka- koszmarek. Pomysly zgapione a wykonanie chałupnicze, te zrobione na drutach śpiochy a'la pszczółka brrrrr !!

Polecam Śledzik na raz lisnera w sosie musztardowym hihi.
objadlam sie i już jestem w wyrku, dobranoc mamuśki.

balladyna uduszę Cie ... Sledzika lisnera tez bym wciagnela a tutaj w De go nie ma .Ale mi smaka zrobilas.Z buraczkami albo w chrzanie tez pyszny jest . Ide spac glodna hi hi hi

kamilasaami ja też mam taki brzuszek wzdęciowy :-p ale taki słodyczowy jest słodki :-p

dzastibasti ja jeszcze chce na ścianie powiesić taki duży arkusz papieru i mąż będzie mi brzuszek odrysowywał będziemy pisać który miesiąc i jaki jest obwód brzuszka:-) no i zdjęcia oczywiście też

Jak nam będą rosły już brzuszki to może natka90 zrobi nam osobny temat na nasze fotki brzuszków :-)

reklama
Ja co 2 tyg bede robic sobie zdjecia ;) Na koniec wywolam i kolaz z nich zrobie ;)

Za chwile zrobie nam watek zeby bylo gdzie zdjecia brzusiow wrzucac ;)

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Do góry