reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Balladyna fajny pomysł :) ja właśnie jeszcze nie wymyśliłam jaką pamiątkę, ale na pewno coś musi być :) Fajnie tak po latach będzie się wracało do widoku z brzuszkiem i maleńkiego bobasa :-)

Pisałyście wyżej o śledziach i tak się naczytałam, że przyszedł mi smak i mężuś do sklepu pojechał :)

reklama
mi się marzy taka profesjonalna sesja zdjęciowa w ciąży...wiem, że mojego M nie namówię na wspólną, bo on nie cierpi robić sobie zdjec, ale pomyślałam żeby zrobić mu na urodziny (luty) taki album z sesji z moim synkiem i brzuszkiem;) mam nadzieję że mi się uda

Natka ja 1 wizytę miałam 17.07 ,ale jeśli chodzi o ust to czekam na teł - tutaj tak jest.
Ja też mam brzusio i w 1 ciąży też szybko miałam.
chrobek super fasolka do jakiego gina chodzisz?

Sylvi Twój pomysł też fajny :) JA to należę do osób, które uwielbiają wracać do zdjęć, dlatego też z każdego ważniejszego wydarzenia je wywołuje :) A ślubny album znam na pamięć, co tydzień jak ścieram kurze to go przeglądam :p

Ja sesje będę mieć na pewno, bo na co dzień pracuję z fotografami, więc robimy co tydzień porównawcze zdjęcia, a sesję ciążową najlepiej między 26 a 32 tc :tak:

Ostatnia edycja:
Sesje super ale u porządnego specjalisty, kolezanka mi sie chwalila sesją swojego noworodka- koszmarek. Pomysly zgapione a wykonanie chałupnicze, te zrobione na drutach śpiochy a'la pszczółka brrrrr !!

Polecam Śledzik na raz lisnera w sosie musztardowym hihi.
objadlam sie i już jestem w wyrku, dobranoc mamuśki.

balladyna uduszę Cie ... Sledzika lisnera tez bym wciagnela a tutaj w De go nie ma .Ale mi smaka zrobilas.Z buraczkami albo w chrzanie tez pyszny jest . Ide spac glodna hi hi hi

kamilasaami ja też mam taki brzuszek wzdęciowy :-p ale taki słodyczowy jest słodki :-p

dzastibasti ja jeszcze chce na ścianie powiesić taki duży arkusz papieru i mąż będzie mi brzuszek odrysowywał będziemy pisać który miesiąc i jaki jest obwód brzuszka:-) no i zdjęcia oczywiście też

Jak nam będą rosły już brzuszki to może natka90 zrobi nam osobny temat na nasze fotki brzuszków :-)

reklama
Ja co 2 tyg bede robic sobie zdjecia ;) Na koniec wywolam i kolaz z nich zrobie ;)

Za chwile zrobie nam watek zeby bylo gdzie zdjecia brzusiow wrzucac ;)

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Do góry