MłodaMama93
Fanka BB :)
Ania B powodzenia ! trzymaj się grzecznie
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kustronka, bo teraz to mnie zaskoczylas... ja wiem, ze pewnie glupie pytanie zadaje ale nigdy w Polsce nie rodzilam i nie wiem jak to wyglada... bo piszesz o intymnosci podczas rodzenia... to na porodowce jest wiecej niz jedna rodzaca?
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Młoda, to tez nie nastawiaj sie tak na to znieczulenie. Teraz niby taka kwalifikacja wstępna, a jeszcze podczas porodu przed znieczuleniem trzeba bedzie jeszcze raz wezwać anestezjologa, ktory zleci badania krwi np. na krzepnięcie. Na wynik tez chwile trzeba poczekac. I dopiero wtedy jesli anestezjolog nie jest akurat na bloku podczas innej operacji, to moze zejść do Ciebie i zaserwować Ci znieczulenie. A często juz tyle czasu upłynie, ze mówią, ze jest za późno, bo jest za duże rozwarcie, a podanie wtedy znieczulenia mogłoby opóźnić poród.Volka nic się nie martw
Nie no Isia wybaczam mu że ten anestezjolog byl mu potrzebny bardziej niz mi...ale idac do wypadku powinna mi powiedzieć zebym szla do domu bo bedzie operacja a nie ze ja tam jak ubot siedzialam tyle czasu
ale tez nie chcę sytuacji kiedy ja na porodowce będę jej potrzebować a ta mi jakiś kawał wywinie bo osobiście z bólami i rozwarciem ja znajde! ! i nie wyjde dopoki mi nie da znieczulenia
W Pszczynie bede rodzila bo najbliżej...