reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Kamila ja tak samo :) chociaż staram się uzgadniac z M wydatki... natomiast nigdy nie powiedział mi, że mam nie iść do dentysty... Co do fryzjera to bardziej narzeka hihi

moje kochanie jest mega kochane ... nawet jak ide na paznokcie to sie cieszy ze robie cos dla siebie i pózniej wącha pazurki bo oliwki pachną dla niego żelkami :D moze to jakis jego fetysz ;) hihihi chociaz czasem temperuje moje zapędy i stara sie ograniczac moje wydatki - i dobrze bo bysmy już totalnie popłyneli z kasiorką bo ja hamulców nie mam :(

Bursztynaek noooo to mnie ominęło. Czop Ci już odszedł?
Nieźle Zuzia Ci rządzi w brzuszku :) t]do porodu to może jeszcze do 4 kilo dobić :)

Ja bym chętnie odpoczęła ale nie ma jak. Jak nie siedze u męża to się szykuje do męża albo badania albo ogarniam dom, pranie, prasowanie itp. itd. Padam o 19 czasem już i śpię do 7 i od nowa. Jeszcze kilka dni i mnie z domu silą będą wyciągać mam już obrzydzenie do ubierania się gdzie wszystko pije i wbija się i boli i zakładanie majtek to istny aerobik :)

Cocosh, u Ciebie i tak już bliżej niż dalej :)
Ciekawa jestem jak zatłoczone są te nasze krakowskie porodówki. Tak mi sie coś obiło o uszy, że teraz na wiosnę to ma byc baby boom.. A miło byłoby mieć chociaż odrobinę intymności podczas rodzenia ;)

Kustronka, bo teraz to mnie zaskoczylas... ja wiem, ze pewnie glupie pytanie zadaje ale nigdy w Polsce nie rodzilam i nie wiem jak to wyglada... bo piszesz o intymnosci podczas rodzenia... to na porodowce jest wiecej niz jedna rodzaca?

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Cocosh miło zobaczyć, że się odezwałaś i dalej w dwupaku :D I super, że z mężem dobrze :)

Poziomka i Cocsh mi też wyszły liczne bakterie w moczu i leukocyty od 5-10 i musiałam zrobić posiew, odebrałam wynik i pisze posiew jałowy, więc wszystko ok. Moja lekarka mówi, że bardziej na leukocyty sie patrzy, bo bakterie ze źle pobranej próbki mogą być, a posiew wyjaśni co się dzieje.

Volka nie denerwuj się moja droga. Szkoda, że mąż nie uzgodnił z Tobą co do ilości wydanych pieniędzy, ale ja tak jak niektóre dziewczyny, zawsze stawiam zęby na pierwszym miejscu i nie szkoda mi pieniędzy na nie wydać, bo jak najdłużej chce mieć swoje :D A ból zęba jest okropny, odpukać ale mnie już od dawano nie bolał żaden, ale jak sobie przypomnę jak ósemka rosła ahhh

AniaB kciuki, żeby wszystko było dobrze &&

BArBra zazdroszczę tej półeczki :( Że też u mnie się nie zmieści :p

Kubusiowa no to nie dziwię się, że szczęśliwa :D Tyle pieniędzy :D:D A powiedz życie w Norwegii aż tak drogie, że tyle pieniędzy becikowego?

A co do szpitali to mi tata właśnie mówił, że w radiu mówili, że u mnie w mieście zakaz odwiedzin. Izik słyszałaś coś?

W klinice w Katowicach też jakiś nawał dzisiaj rodzacych. Na swoją lekarke czekałam dwie godziny aż w końcu przyszła jej koleżanka bo na porodowce mieli urwanie głowy. Strasznie dużo porodów dzisiaj było. Na dole szpitala wisi ogłoszenie, że z powodu grypy może odwiedzić tylko jedna osoba jednego pacjenta i zakaz odwiedzin dzieci do lat 12... ale jak to wygląda w praktyce to nie wiem... nawet nie pogadalam z tą moją lekarka przed tym jej urlopem :/

reklama
Ale się wkurzylam ! Odeslali mnie do domu bo przywieźli chłopa z wypadku i nie zeszła do mnie :(

Moja koleżanka w irl. Ma Social na 2 dzieci i dostaje tyle benefitow (kasy) ze nie musi wogole do roboty chodzić... kupili sobie auto Nowe :) wyremontowala cały dom, dostała też dom 2 piętrowy i gorsze za niego płaci czynszu a po 5 latach może go wykupić na własność... więcwedług mnie żyć nie umierać

A dzisiaj w nocy urodziła moja kuzynka miała termin na 17 lutego Fabianek waży 3400 53cm i napisała mi tylko ze ŻYCZY MI LZEJSZEGO PORODU... i dzidzius urodzil sie w urodziny swojego taty :D

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Do góry