reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Młoda rozliczenie jest za rok 2015 wiec dopiero dziadzie odliczysz za rok

A ja normalnie mam taką ochotę na imprezę że masakra, żeby poszaleć trochę sie upić a nie wiadomo kiedy to nastąpi

Dzasti ja wszystko będę prać w proszku dla maluchów. Msluch będzie karmiony w łóżku i będzie dotykał ubrań naszych, i można wtedy razem z naszymi ciuchami prać a nie czekać aż się uzbiera. Dodatkowo jak, odpukać, maluch dostanie uczulenia to masz mniej kombinowania jaki może być powód.
Asieńka a mieliście jakieś spotkanie z kimś z tego banku? Czy przez internet załatwiacie? Ja się cały czas waham. Jaką opcję wybraliście?
Młodamama odliczenie dziecka jest banalnie proste - zaznaczasz na formularzu albo cały rok albo poszczególne miesiące i wtedy się proporcjonalnie odlicza.
Co do kurierów to tylko raz miałam problem jak zamawiałam pralkę i lodówkę i mieli wnieść do mieszkania. A jak przyjechali to coś stękali.
A tak to targają wszystko, czasem zamawiam dwa worki po 30 kg żwirku dla kotów i też wnoszą. Najbardziej mnie wkurzają Ci którzy przyjeżdzają w godzinach pracy i mają pretensje że nikogo nie ma. Albo u ochrony zostawiają bez pytania dużą paczkę i targaj sobie to potem, pomijając fakt że nie mam wtedy możliwości skontrolowania w jakim stanie jest przesyłka. Kiedyś też nasz listonosz od paczek miał taką wizję że nie przynosił nam do mieszkania tylko u ochrony zostawiał. I ani awizo ani nic i czasem paczki leżały po kilka dni a my wkurzeni że sprzedawca się ociąga. Teraz zawsze próbuje dostarczyć bo poskarżyłam na niego u na że naczelnika poczty ;)

Dzasti ja wszystko będę prać w proszku dla maluchów. Msluch będzie karmiony w łóżku i będzie dotykał ubrań naszych, i można wtedy razem z naszymi ciuchami prać a nie czekać aż się uzbiera. Dodatkowo jak, odpukać, maluch dostanie uczulenia to masz mniej kombinowania jaki może być powód.
Asieńka a mieliście jakieś spotkanie z kimś z tego banku? Czy przez internet załatwiacie? Ja się cały czas waham. Jaką opcję wybraliście?
Młodamama odliczenie dziecka jest banalnie proste - zaznaczasz na formularzu albo cały rok albo poszczególne miesiące i wtedy się proporcjonalnie odlicza.
Co do kurierów to tylko raz miałam problem jak zamawiałam pralkę i lodówkę i mieli wnieść do mieszkania. A jak przyjechali to coś stękali.
A tak to targają wszystko, czasem zamawiam dwa worki po 30 kg żwirku dla kotów i też wnoszą. Najbardziej mnie wkurzają Ci którzy przyjeżdzają w godzinach pracy i mają pretensje że nikogo nie ma. Albo u ochrony zostawiają bez pytania dużą paczkę i targaj sobie to potem, pomijając fakt że nie mam wtedy możliwości skontrolowania w jakim stanie jest przesyłka. Kiedyś też nasz listonosz od paczek miał taką wizję że nie przynosił nam do mieszkania tylko u ochrony zostawiał. I ani awizo ani nic i czasem paczki leżały po kilka dni a my wkurzeni że sprzedawca się ociąga. Teraz zawsze próbuje dostarczyć bo poskarżyłam na niego u na że naczelnika poczty ;)
My bierzemy złoty pakiet bo może się przydać przy późniejszym przeszczepie, a tak będzie największa ilość komórek macierzystych. Mnie poleciła babka ze szkoły rodzenia jak podpisywała umowę i do mnie dzwonili sami, a ja powiedziałam, że czekam na promocję i jak tylko promocja weszła to babka znów zadzwoniła :)

Dziewczyny konam dzis...
Dwóch lekarzy zaliczyliśmy dzis. Jutro na badania z samego rana...
Juz to jeżdżenie ciągle odbija sie na moim brzusiu... Boje się ze nie dotrzymam do operacji :(

reklama
Do góry