reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
A ja znowu zasnelam o 6 i o 7 obudziła mnie Zuzka. Teraz układa puzzle to może uda mi się zdrzemnac znowu.... nie mam pojęcia czemu tak śpię :/
Niczym się nie denerwuje chyba że to gdzieś w środku we mnie siedzi...
Tak mi się nie chce jechać do tej poradni z Zuzka, że masakra jakaś :/ ale i tak muszę wyjść z domu bo muszę odebrać gołąbki na obiad... No i potem basen :/

Volka nie mają :) i Zuzka zostaje na 99% w przedszkolu. Ale umówiłam Zuzke do poradni już w listopadzie chyba więc z ciekawości się przejdę... chyba, że lenistwo weźmie górę ;) bo podobno to badanie trwa 2 godziny aaaaaaaaaaaaa
W Zuzki przedszkolu idzie 6 dzieci które w zeszłym roku były odroczone i 10 dzieci 6 letnich, których rodzice chcą posłać. A jakieś 20-25 dzieci zostaje. A z 3 latków przyjmują tylko 15 dzieci w tym roku...

Witam sie i przylaczam do grona niewyspanych.... Coraz gorzej śpię. Kubuś niespokojnie spal. Ale się nie budzil. Za to Seba goraczkowal. I został w domu. Cos ta szczepionka mu nie podeszla. I juz ma ferie...

Isia my dzis tez poradnia psychologiczno pedagogiczna. A odraczac Zuzki nie musisz. Znieśli obowiązek szkolny dla 6latkow.

I tak masz racje badania trwają tam ok 2 godzin
Volka wspolczuje bolu. Mnie dzis tez glowa boli ale to na szczęście nie zatoki...

Lewusek no to super dzień wczoraj spędzilas :)
Musimy pamiętać, że jak Bartek się urodzi to trzeba mu jak najszybciej paszport zrobić bo w kwietniu albo maju chce jechać do Niemiec, do mojego ojca... a jak jest z dowodami dla dzieci? Czy na podstawie dowodów dzieci mogą przekraczać granicę jak dorośli?

Volka współczuję bólu zatok. Mnie wprawdzie nie bolą ale zaczyna mi się ropny katar :/ masakra jakaś...
A jak jest z cc przy katarze?

Isia wydaje mi się ze tak... Dowód wystarcza...

Cos mi się przelewa w żołądku... Oby mnie czyścić nie zaczelo... Niedługo musimy jechac z Kuba...

reklama
Do góry