reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
A ja znowu zasnelam o 6 i o 7 obudziła mnie Zuzka. Teraz układa puzzle to może uda mi się zdrzemnac znowu.... nie mam pojęcia czemu tak śpię :/
Niczym się nie denerwuje chyba że to gdzieś w środku we mnie siedzi...
Tak mi się nie chce jechać do tej poradni z Zuzka, że masakra jakaś :/ ale i tak muszę wyjść z domu bo muszę odebrać gołąbki na obiad... No i potem basen :/

Volka nie mają :) i Zuzka zostaje na 99% w przedszkolu. Ale umówiłam Zuzke do poradni już w listopadzie chyba więc z ciekawości się przejdę... chyba, że lenistwo weźmie górę ;) bo podobno to badanie trwa 2 godziny aaaaaaaaaaaaa
W Zuzki przedszkolu idzie 6 dzieci które w zeszłym roku były odroczone i 10 dzieci 6 letnich, których rodzice chcą posłać. A jakieś 20-25 dzieci zostaje. A z 3 latków przyjmują tylko 15 dzieci w tym roku...

Witam sie i przylaczam do grona niewyspanych.... Coraz gorzej śpię. Kubuś niespokojnie spal. Ale się nie budzil. Za to Seba goraczkowal. I został w domu. Cos ta szczepionka mu nie podeszla. I juz ma ferie...

Isia my dzis tez poradnia psychologiczno pedagogiczna. A odraczac Zuzki nie musisz. Znieśli obowiązek szkolny dla 6latkow.

I tak masz racje badania trwają tam ok 2 godzin
Volka wspolczuje bolu. Mnie dzis tez glowa boli ale to na szczęście nie zatoki...

Lewusek no to super dzień wczoraj spędzilas :)
Musimy pamiętać, że jak Bartek się urodzi to trzeba mu jak najszybciej paszport zrobić bo w kwietniu albo maju chce jechać do Niemiec, do mojego ojca... a jak jest z dowodami dla dzieci? Czy na podstawie dowodów dzieci mogą przekraczać granicę jak dorośli?

Volka współczuję bólu zatok. Mnie wprawdzie nie bolą ale zaczyna mi się ropny katar :/ masakra jakaś...
A jak jest z cc przy katarze?

Isia wydaje mi się ze tak... Dowód wystarcza...

Cos mi się przelewa w żołądku... Oby mnie czyścić nie zaczelo... Niedługo musimy jechac z Kuba...

reklama
Do góry