Drogi gruntowe jeszcze lepiej niszczą kółkaFanti u mnie na wsi brak chodnika ☺ albo powiem mu, że ktoś dostał w prezencie a już jedną sobie sam kupił ☺
Ooooooo ooooo to jest myśl...
reklama
Dzięki Fanti Kochana jesteś ☺ jutro rano wyślę po niego M... kurcze w ogóle spać mi się nie chce, no ale dzisiaj ucielam sobie dwie godzinne drzemki więc to pewnie dlatego....
Chyba zaraz pójdę wyszorowac podłogi w pokoju zabaw bo nie wiem czy ta moja kuzynka w ogóle do mnie przyjedzie czy też nie.... a M zasnął razem z Zuzka....
Chyba zaraz pójdę wyszorowac podłogi w pokoju zabaw bo nie wiem czy ta moja kuzynka w ogóle do mnie przyjedzie czy też nie.... a M zasnął razem z Zuzka....
Serduszko bardzo wporzadku lekarz ,zainteresowanie pacjentem pierwsza klasa
Młoda no Twój to typowy facet jak się nie powie to się nie domyśli... dobrze ,że worek tam leżał dalej
Cień dokładnie jestem zdania co Isia -mąż cce pewnie dla Was jak najlepiej więc nie denerwuj się kochana
Młoda no Twój to typowy facet jak się nie powie to się nie domyśli... dobrze ,że worek tam leżał dalej
Cień dokładnie jestem zdania co Isia -mąż cce pewnie dla Was jak najlepiej więc nie denerwuj się kochana
Barbra a co mam zrobić jak mam jeszcze najwyżej 12 dni żeby ją zdobyć a jak na złość nikt jej nie wystawia teraz :/ a powiedziałam Miskowi że zamiast kołyski bierzemy chicco polly magic... więc musiała być naprawdę duuuuuuuuuuuza okazja że kupiłam tą kolyske hihi
MłodaMama93
Fanka BB :)
A później Na Polsacie w ,wydarzeniach'
KATOWICE - KOBIETA W ZAAWANSOWANEJ CIĄŻY JEŹDZIŁA KOLYSKA PO DRODZE hahahaha
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
KATOWICE - KOBIETA W ZAAWANSOWANEJ CIĄŻY JEŹDZIŁA KOLYSKA PO DRODZE hahahaha
MłodaMama93
Fanka BB :)
Edit bo dla niego to było oczywiste ze jak położył go koło auta i poszedł wyrzucić śmieci to ja miałam wsadzić
reklama
Isia wszyscy jesteśmy wariatami ale nie wszyscy zdiagnozowaniFanti a co pomyślą sąsiedzi???