reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Isia hmmm zawsze by się coś znalazło[emoji14]bardzo nie lubię takich komentarzy w ciąży... jak słyszę nie raz u lekarza ,a Pani już rodzi bo taka wielka' ,a sie pani przytylo' każda kobieta jest inna :/ i nie powinno to nikogo obchodzić kto jak wygląda!!

Mi wiecznie mowili ,Ty się dziwisz ze masz taki mały brzuch... jak ty własne dziecko godzisz jedząc jak kura' , zjedz jeszcze jeden kawałek mięsa patrz jak ty wyglądasz normalnie obóz oswiecimski' , weź nałóż sobie więcej co to masz na tym talerzu dziecko takie małe w tym twoi brzuchu anoreksja! Niedozywione bedzie i nie dostaniesz go w szpitalu bo beda musieli ja utuczyc' wytrzymałam raz drugi trzeci aż kiedyś pięknego dnia na rodzinnej imprezie wystrzelilam tekstem , jem na tyle ile potrzebuje,nie mam zamiaru jeść ZA DWOJE tylko dla dwojga... po za tym waga +35kg do porodu mnie nie satysfakcjonuje' nastała taka cisza! Że z 15min nikt się nie odzywal ( bez obrazy... ale teściowa podobno się nie chamowala z zarciem mieszkają na wsi to oni codziennie mięso mięso mięso wdupiala wszystko co popadlo bo dziecko musi rosnąć !z tą najmłodszą siostrą a później nazekala ze tak urosla) i od tego czasu już nie skomentowała mojego jedzenia...nigdy więcej!

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Nailie do tego wszystkiego miała u mnie znowu być dzisiaj kuzynka... napisała rano, że przyjedzie dzisiaj ale nie wie o której dokładnie ale będzie na 100%... do tej pory nie dojechała a telefonu nie odbiera jak do niej dzwonie :/ normalnie brak słów!!!!
Nie mam pojęcia czy ona znowu pije czy coś się dzieje czy po prostu się jej nie chciało przyjechać...

Isia bo twój mąż chce mieć wszystko perfekcyjnie zrobione dlatego tyle mu to zajmuje :D musi być pięknie ładnie!

Mój mi mówi ze ,jak kobieta rodzi 1 dziecko zawsze jest po terminie dlatego nie musi się ta spieszyc '

Mój jest identyczny jak jego rodzina. Oni mają na wszystko czas, przecież sir zrobi, po co się gonić....
A ja jestem wulkan energii i już bym wszystko robiła na lapu capu :)
Kurcze jak na złość nikt na olx nie wystawia tej kołyski jaką chcę kupić :/ jak się wkurze to w czwartek pojadę do Tychów i kupię nową a M powiem że ktoś sprzedał używaną... tylko jak zrobić szybkie zużycie kołyski? Np kolek? Macie pomysł?

Nailie mój mi dzisiaj oznajmił że przez tydzień chce zrywać tapety w pokoju...
Isia do ściągania tapet jest taki płyn. Kosztuje 20 zł a tapety po nim ściągnęliśmy w całym pokoju w ciągu godziny. Mimo że na butelce pisze że posmarować i czekać godz to po kilku minutach sama już spadała, ten płyn rozpuszcza kleje pod tapetą .

Isia bo twój mąż chce mieć wszystko perfekcyjnie zrobione dlatego tyle mu to zajmuje :D musi być pięknie ładnie!

Mój mi mówi ze ,jak kobieta rodzi 1 dziecko zawsze jest po terminie dlatego nie musi się ta spieszyc '

Ja pierwsze urodziłam przed terminem więc reguły nie ma ;)

Cień nie nakręcaj się tak. może i priorytety mu się nieco odwróciły Ale jednak robi to dla rodziny nie dla kaprysu. Poza tym pomyśl zawsze że to jednak facet A oni myślą inaczej. Zrobia przykrość jakimś słowem a tak na prawdę wcale tak nie myślą. Nie to chcieli przekazać co my same sobie odczytamy.

Isia ludzie tak oczyszczają kółka że nie widać śladów użytkowania.
Ale możesz ją po chodniku przegonić.

reklama
Isia to ten płyn. Na cały pokój pół butelki nam poszło

Załączniki

• 1454964969222.jpg
    1454964969222.jpg
    45,9 KB · Wyświetleń: 49
Do góry