reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Serduszko mnie też coś ciągnie z prawej strony :/ i dlatego leżę i się nie ruszam ale nawet mam problem noga ruszyć bo coś mnie tam boli...

Hey :) ja też już wyspana ... teraz jakieś śniadanko i zabieram się znów za prasowanie ... wczoraj zrobiłam 3 podejścia i udało mi sie odrobinke zmniejszyc sterte ubranek (moze dlatego ze zaczełam od kocyków, żeby chociaż oczy zobaczyły postęp) :p

Kubusiowamama też nie mam zaslonki żadnej. Mamy rolety dzień i noc i się super sprawują.

Bar też się nie mogę doczekać. Jestem ciekawa co tam u Tymcia słychać.

no to Iska obyś znalazła tą chwilkę na poród.Moja córcia jest z 22.02. :biggrin2:
No to Fanti raz ciach ciach i sie obijamy.
Serduszko udanej wizyty - będzie dobrze!!
a u mnie i firnaki i obrusy, ale je najzwyczajniej pioręa potem
no właśnie wyprało mi sie minky
idę wieszać

U Grzesia co słychać to swoją drogą ale ja jestem ciekawa jak to będzie jak ten krążek wyciągniemy :)
A powiem wam że u kuzynki akurat wczoraj byli znajomi którzy mają termin na 25 czerwca i fajnie się tak siedziało chłopaki się napili kuzynka odpoczela a ja zajmowałam się Emilka jest słodka taka mała kruszynka a Grzesiu taki był spokojny od kilku dnia wczoraj kopalni jak oszalaly chyba był zazdrosny hehe :)

reklama
Fanti ja dlatego ani serwetek, ani firan w domu nie mam.

Chrobek a ja nie wyobrażam sobie domu bez firan.. owszem serwetki są męczące ale zazwyczaj idzie mi to dobrze.,. a poza tym mam mamę która chętnie wszystko by mi wzięła do siebie bo ona uwielbia prasować.
Ja od początku stycznia się z nią "męczę" bo mi marudzi, żeby dać jej worki z ciuszkami do prania i prasowania..
Ale ja chce po swojemu bo nie pamiętam już co mam i chce się tego "nauczyć" żeby wiedzieć za czym ewentualnie zaglądać w sklepach czy aukcjach..

Ja też to uwielbiam hihi Nawet jak składam pranie to biorę te największe rzeczy a potem te mniejsze dopiero ;)

A ja robię odwrotnie.. jak mam jeszcze wenę to drobne a na koniec duże bo wtedy wizualnie widać, że ubywa i daje nadzieję na koniec ;)

Do góry