reklama
kamilaasami
Fanka BB :)
Hey ja też już wyspana ... teraz jakieś śniadanko i zabieram się znów za prasowanie ... wczoraj zrobiłam 3 podejścia i udało mi sie odrobinke zmniejszyc sterte ubranek (moze dlatego ze zaczełam od kocyków, żeby chociaż oczy zobaczyły postęp)
Sarna80
Fanka BB :)
no to Iska obyś znalazła tą chwilkę na poród.Moja córcia jest z 22.02.
No to Fanti raz ciach ciach i sie obijamy.
Serduszko udanej wizyty - będzie dobrze!!
a u mnie i firnaki i obrusy, ale je najzwyczajniej pioręa potem
no właśnie wyprało mi sie minky
idę wieszać
No to Fanti raz ciach ciach i sie obijamy.
Serduszko udanej wizyty - będzie dobrze!!
a u mnie i firnaki i obrusy, ale je najzwyczajniej pioręa potem
no właśnie wyprało mi sie minky
idę wieszać
U Grzesia co słychać to swoją drogą ale ja jestem ciekawa jak to będzie jak ten krążek wyciągniemy
A powiem wam że u kuzynki akurat wczoraj byli znajomi którzy mają termin na 25 czerwca i fajnie się tak siedziało chłopaki się napili kuzynka odpoczela a ja zajmowałam się Emilka jest słodka taka mała kruszynka a Grzesiu taki był spokojny od kilku dnia wczoraj kopalni jak oszalaly chyba był zazdrosny hehe
A powiem wam że u kuzynki akurat wczoraj byli znajomi którzy mają termin na 25 czerwca i fajnie się tak siedziało chłopaki się napili kuzynka odpoczela a ja zajmowałam się Emilka jest słodka taka mała kruszynka a Grzesiu taki był spokojny od kilku dnia wczoraj kopalni jak oszalaly chyba był zazdrosny hehe
reklama
Fanti ja dlatego ani serwetek, ani firan w domu nie mam.
Chrobek a ja nie wyobrażam sobie domu bez firan.. owszem serwetki są męczące ale zazwyczaj idzie mi to dobrze.,. a poza tym mam mamę która chętnie wszystko by mi wzięła do siebie bo ona uwielbia prasować.
Ja od początku stycznia się z nią "męczę" bo mi marudzi, żeby dać jej worki z ciuszkami do prania i prasowania..
Ale ja chce po swojemu bo nie pamiętam już co mam i chce się tego "nauczyć" żeby wiedzieć za czym ewentualnie zaglądać w sklepach czy aukcjach..
Ja też to uwielbiam hihi Nawet jak składam pranie to biorę te największe rzeczy a potem te mniejsze dopiero
A ja robię odwrotnie.. jak mam jeszcze wenę to drobne a na koniec duże bo wtedy wizualnie widać, że ubywa i daje nadzieję na koniec