reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

No my przed każda operacją zylaków zawijałyśmy drugą nogę nieoperowaną pacjentce, zresztą przy każdym zabiegu, po którym trzeba kilka godzin leżeć albo właśnie pończochy, a pracowałam na operacyjnym typowo oddziale. Więc tutaj tym bardziej. Leki przeciwzakrzepowe też są w standarcie przed i po zabiegu podawane. Ale pończochy czy bandaz tez.

reklama
Aaaaaaaaaaaaa ja i tak będę brała heparyne pewnie przez jakiś czas po porodzie też :/
Asia ile dni po porodzie będę musiała ją jeszcze brać? Wiesz może?

Dzień dobry :)
Widzę coraz bardziej porodowe tematy.
Sarna jak u Ciebie??
Chrobek ja ogólnie boję się wszystkiego co może mnie tam spotkać, podejścia lekarzy, położnych, bólu i wszystkiego.
Nigdy tak nie miałam a teraz jakiś dziwny strach mnie ogarnął.

Na dziś się wyspałam. Mąż do pracy pojechał, młody spał u babci bo na basen rano pojechali już, a mnie kurier obudził o 9,30. Zaraz za sprzątanie się zabieram bo dziś chce już normalnego domu bez remontu.

Hejka.
Lewusek, Manka, Kustronka dzięki za troskę. Przez pol nocy mialam skurcze wiec psychicznie zaczęłam się przygotowywac do szpitala. Ale okolo 4 nad ranem skurcze się skonczyly i w koncu zasnelam. Myślałam, ze juz sie zaczyna a jednak to byl fałszywy alarm.
Moj brzuch tez mi opadl jak siedzę to ladnych pare kilo tam jest

Sarna super że to jeszcze nie to. Za krótko jesteś w domku bez pracy. Jeszcze troszkę odpocznij :)

Sylvi co u Ciebie? Odezwij się.

reklama
Do góry