U nas miało nie być gości ,ale się wprosili na chociaż 10 minut ,wiec jak dostałam telefon to pojechałam szybko po tort itp ;/ no ale miło było już sobie pojechali ;D
Alergia mój mąż ma na pyłki j synek jak miał 9 miesięcy dostał pierwszego w życiu kataru i lzawily oczka -połączyłam to z klimatyzacją ,ale nie było poprawy po kilku dniach ,z małym coraz to gorzej było i pojechałam prywatnie do alergologa -babka go zobaczyła i natychmiast powiedziala , ze to alergia na trawy itp . Zapytała czy ktoś ma a ja ,że mąż i powiedziała właśnie,że "alergia nie jest dziedziczna ale ma się do niej skłonność po kimś i jeśli ma jedno z rodziców to ponad 60 %jest aż ,że dziecko też będzie ja miało "
reklama
Serduszko1
Fanka BB :)
Kamila wiem ze nie mogę... Ale ja to zawsze mówiłam ze złego diabli nie biora hehe... Przejdzie mi. . .
Obcięłam Kubusiowi włoski na tej kochanej łepetynce... Od razu inna ma buzinke....
Chłopcy moi juz po kolacji i bawią sie ...
Ja jutro musze do dentystki mojej dzwonić bo mam niby termin do niej na 23 ale dzis mi się ukruszyła 4 u góry. Mam nadzieje ze mnie przyjmie wczesniej. Ani jeść ta strona nie umiem z obawy żeby bardziej sie nie pokruszyla ... A jak Wasze uzębienie reaguje na ciaze??? U mnie co ciaza to gorzej... Strasznie slabe mam żeby szczególnie w trzecich trymestrach ciąż... Za każdy razem któryś sie ukruszy. :\
Obcięłam Kubusiowi włoski na tej kochanej łepetynce... Od razu inna ma buzinke....
Chłopcy moi juz po kolacji i bawią sie ...
Ja jutro musze do dentystki mojej dzwonić bo mam niby termin do niej na 23 ale dzis mi się ukruszyła 4 u góry. Mam nadzieje ze mnie przyjmie wczesniej. Ani jeść ta strona nie umiem z obawy żeby bardziej sie nie pokruszyla ... A jak Wasze uzębienie reaguje na ciaze??? U mnie co ciaza to gorzej... Strasznie slabe mam żeby szczególnie w trzecich trymestrach ciąż... Za każdy razem któryś sie ukruszy. :\
clodi
To ja mam 1 kwietnia spotkanie z klasą 10 lat po maturze. Strasznie chciała bym jechać ale nie wiem jak to będzie z takim małym bobasem jechać tyle km, niby teraz z Rzeszowa do Katowic autostrada ale i tak sie boje. A jeszcze jak pomyśle że wszyscy bedą tacy odstawieni a ja dość że w połogu, z cieknącym mlekiem to jeszcze 2 x większa niż w liceum
MłodaMama93
Dziewczęta która z.Was słyszała o herbacie z liści malin?
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
Ze przyspiesza poród czy cośDziewczęta która z.Was słyszała o herbacie z liści malin?
MłodaMama93
Aha bo kuzynka pije bo to niby mięśnie macicy wzmacnia czy coś...
nailie
Serduszko w 1 ciazy nawet nie chce liczyc ile razy bylam u dentysty, 3 kanaly plus 4 zeby zrobione. Teraz jedyne co mi daje popalic to dwie 8 do wyrwania - jedna mi sie ukruszyla 2 dni temu, az sie przestraszylam, ale bardzo bym chciala uniknac wyrywania w ciazy jedną juz wyrywalam to bardzo dlugo do siebie dochodzilam, a bez srodkow przeciwbolowych raczej nie dam rady.
Kurcze naliczylam juz 3 skurcze co 10 min. Biore procha i obserwuje co dalej, mam nadzieje ze to tylko straszaki
Kurcze naliczylam juz 3 skurcze co 10 min. Biore procha i obserwuje co dalej, mam nadzieje ze to tylko straszaki
reklama
KubusiowaMama
Mloda ja kupilam sobie ta herbate ponoc nie tyle przyspiesza porod co przyspiesza robienie sie rozwarcia podczas skurczy bo uelastycznia tkanki tak czytalam a ze przy pierwszym porodzie rozwarcie robilo sie baaaaaaaardzo powoli to teraz jestem w stanie zrobic wszystko i uwierzyc we wszystko byleby tylko jakos szybciej to szlo;D
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka