Cocsh ja juz wczoraj do Biedronki nawet w dresie pojechalam. Moj mowi:jak Ty chodzic? W swetrze i dresie? A na mowie,ze tak mi najwygodniej i juz teraz mam to gdzies. Nie bede sie stroic w dzinsy. Co do wagi: ja z blizniakami przytylam 15 kg. Na nastepny dzien po porodzie bylo juz -10. Ogolnie to chyba wszystlo w miare szybko zrzucilam. Z wiekiem po prostu sie potem przybralo 2-3 kg .
reklama
To ja wczoraj pojechałam do Tesco ,potem zahaczylam mediamarkt i do zabawkowego . Jak wieczorem się kapalam to z wanny nie mogłam wyjść tak mnie nogi rwaly w lydkach od chodzenia . Ale obie ciążę znoszę tak samo póki co
Clodi jak nie puści po nospie gon na izbę
Clodi jak nie puści po nospie gon na izbę
Dziewczyny jak mnie jest ciężko. Brzuch mam ciągle twardy ale w sumie ostatni trymestr już tak mam więc to dla mnie żadna nowość :/ jest mi tak ciężko, że ja pierdziele... masakra jakaś!!!!!!
Muszę jechać do mojej mamy a
w ogóle a w ogóle mi się nie chce. Jeszcze jak pomyślę że tam nie ma gdzie zaparkować to już w ogóle mnie trzepie ehhhhhh
Nie chce mi się ubierać a najgorsze jest to, że próbowałem zasnąć i też nie umiem. Ehhhhhh
Serduszko całusy dla Kubusia ❤ dużo lekarzy Wam jeszcze zostało do zaliczenia przed operacją?
MlodaMama chyba z żołądkiem już lepiej i odsypuasz całą noc przynajmniej mam taką nadzieję ☺
Fanti jak Wam idzie remont? My chyba dzisiaj skończymy po tygodniu malować pokój zabaw. Zostały jeszcze dwie ściany do malowania na zielono ale nie wiem jak to będzie się pokrywalo bo teraz jest tam ciemny, bardzo ciemny brąz
Muszę jechać do mojej mamy a
w ogóle a w ogóle mi się nie chce. Jeszcze jak pomyślę że tam nie ma gdzie zaparkować to już w ogóle mnie trzepie ehhhhhh
Nie chce mi się ubierać a najgorsze jest to, że próbowałem zasnąć i też nie umiem. Ehhhhhh
Serduszko całusy dla Kubusia ❤ dużo lekarzy Wam jeszcze zostało do zaliczenia przed operacją?
MlodaMama chyba z żołądkiem już lepiej i odsypuasz całą noc przynajmniej mam taką nadzieję ☺
Fanti jak Wam idzie remont? My chyba dzisiaj skończymy po tygodniu malować pokój zabaw. Zostały jeszcze dwie ściany do malowania na zielono ale nie wiem jak to będzie się pokrywalo bo teraz jest tam ciemny, bardzo ciemny brąz
Witam!!
Nie ogarniam już nic :/
Mam dwójkę chorych dzieci, do tego ja tez przeziębiona a tutaj poród zbliża się nie ubłaganie.
Do tego decyzja o kupnie mieszkania albo wynajem jak nie uda się dostać hipoteki.
Na prawdę Was przepraszam, że nie jestem na bieżąco ale nie daje rady.
Nie ogarniam już nic :/
Mam dwójkę chorych dzieci, do tego ja tez przeziębiona a tutaj poród zbliża się nie ubłaganie.
Do tego decyzja o kupnie mieszkania albo wynajem jak nie uda się dostać hipoteki.
Na prawdę Was przepraszam, że nie jestem na bieżąco ale nie daje rady.
Serduszko1
Fanka BB :)
Clodi i jak???
Ania nie przejmuj się wiemy ze masz dużo na glowie
Isia jutro mamy kardiologa i elektrofizjologa i musimy przejść na zastrzyki przed operacja. I jeszcze pediatra.
Mnie cos lapie... Gardło boli i zatoki juz mam zawalone.parówkę musze sobie zrobić dzis. Oby sie Kuba nie zarazil.
Ja juz ziemniaki na kluski wstawiłam. Zaraz łopatkę wstawie do pieczenia. Naszlo mnie na babke zaraz będę robic jeszcze babke... a potem spacerek tak ładnie dzis.
Volka ja juz się nie mieszczę w buty zimowe tak napuchlam. Chodzę w adidasach i musze śmiesznie wygladac w adidasach i plaszczu zimowym ale w nosie to mam. Mi musi być wygodnie.
Ania nie przejmuj się wiemy ze masz dużo na glowie
Isia jutro mamy kardiologa i elektrofizjologa i musimy przejść na zastrzyki przed operacja. I jeszcze pediatra.
Mnie cos lapie... Gardło boli i zatoki juz mam zawalone.parówkę musze sobie zrobić dzis. Oby sie Kuba nie zarazil.
Ja juz ziemniaki na kluski wstawiłam. Zaraz łopatkę wstawie do pieczenia. Naszlo mnie na babke zaraz będę robic jeszcze babke... a potem spacerek tak ładnie dzis.
Volka ja juz się nie mieszczę w buty zimowe tak napuchlam. Chodzę w adidasach i musze śmiesznie wygladac w adidasach i plaszczu zimowym ale w nosie to mam. Mi musi być wygodnie.
reklama
CieńWielkiejGóry
Fanka BB :)
Dziewczyny czy kondole materialowa z wozka mozna wyprac jak ma gabke w srodku ?