reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Cocsh ja juz wczoraj do Biedronki nawet w dresie pojechalam. Moj mowi:jak Ty chodzic? W swetrze i dresie? A na mowie,ze tak mi najwygodniej i juz teraz mam to gdzies. Nie bede sie stroic w dzinsy. Co do wagi: ja z blizniakami przytylam 15 kg. Na nastepny dzien po porodzie bylo juz -10. Ogolnie to chyba wszystlo w miare szybko zrzucilam. Z wiekiem po prostu sie potem przybralo 2-3 kg :p.

reklama
Nailie ja to samo mam. Nosilam dwojke dzieci i sie o wiele lepiej czulam. Baa latałam do konca. Nawet szalalam na weselach gdzid teraz o tanczeniu nie ma mowy. Czuje sie jak wielki,ciezki slon :/.

To ja wczoraj pojechałam do Tesco ,potem zahaczylam mediamarkt i do zabawkowego . Jak wieczorem się kapalam to z wanny nie mogłam wyjść tak mnie nogi rwaly w lydkach od chodzenia . Ale obie ciążę znoszę tak samo póki co ;)

Clodi jak nie puści po nospie gon na izbę ;)

Cocosh ja w pierwszej ciąży przytyłam 17 kg zaczynałam mając 60 i przy porodzie 77. zaraz po porodzie spadło do 68 a 2 mies po porodzie juz 61. w sumie po 10 miesiącach od porodu miałam juz 22 kg na minusie.

Dziewczyny jak mnie jest ciężko. Brzuch mam ciągle twardy ale w sumie ostatni trymestr już tak mam więc to dla mnie żadna nowość :/ jest mi tak ciężko, że ja pierdziele... masakra jakaś!!!!!!
Muszę jechać do mojej mamy a
w ogóle a w ogóle mi się nie chce. Jeszcze jak pomyślę że tam nie ma gdzie zaparkować to już w ogóle mnie trzepie ehhhhhh
Nie chce mi się ubierać a najgorsze jest to, że próbowałem zasnąć i też nie umiem. Ehhhhhh

Serduszko całusy dla Kubusia ❤ dużo lekarzy Wam jeszcze zostało do zaliczenia przed operacją?
MlodaMama chyba z żołądkiem już lepiej i odsypuasz całą noc :) przynajmniej mam taką nadzieję ☺
Fanti jak Wam idzie remont? My chyba dzisiaj skończymy po tygodniu malować pokój zabaw. Zostały jeszcze dwie ściany do malowania na zielono ale nie wiem jak to będzie się pokrywalo bo teraz jest tam ciemny, bardzo ciemny brąz ;)

Witam!!

Nie ogarniam już nic :/

Mam dwójkę chorych dzieci, do tego ja tez przeziębiona a tutaj poród zbliża się nie ubłaganie.

Do tego decyzja o kupnie mieszkania albo wynajem jak nie uda się dostać hipoteki.

Na prawdę Was przepraszam, że nie jestem na bieżąco ale nie daje rady.

Clodi i jak???
Ania nie przejmuj się wiemy ze masz dużo na glowie :)
Isia jutro mamy kardiologa i elektrofizjologa i musimy przejść na zastrzyki przed operacja. I jeszcze pediatra.
Mnie cos lapie... Gardło boli i zatoki juz mam zawalone.parówkę musze sobie zrobić dzis. Oby sie Kuba nie zarazil.

Ja juz ziemniaki na kluski wstawiłam. Zaraz łopatkę wstawie do pieczenia. Naszlo mnie na babke zaraz będę robic jeszcze babke... :) a potem spacerek tak ładnie dzis.

Volka ja juz się nie mieszczę w buty zimowe tak napuchlam. Chodzę w adidasach i musze śmiesznie wygladac w adidasach i plaszczu zimowym ale w nosie to mam. Mi musi być wygodnie.

reklama
Do góry