reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Gondola mialo byc ;)
No chcialam wyprac z wozka wszystko ale we wszystkim lekka gabka jest...czy recznie pozostaje ? i w niektorych takie usztywnienie jest,to tez recznie ?

A ja wczoraj tez nie umialam zasnac.Moj skonczyl szafe montowac po 22,zjedlismy pizze i wypilam z polecenia lekarza napar na kaszel z siemienia lnianego.Rano i wieczorem pije.I polozylismy sie spac i zaczal mnie zoladek bolec i mdlilo mnie.Zasnac nie umialam i coraz gorzej bylo.I polecialam do lazienki i mnie przegonilo jakbym slonia zjadla :-/ I nie widzialam czy z miska nie siedziec bo mdlilo mnie jak diabli...Ale potem popuscilo na szczescie. KOt mi na nogach spal w nocy a mnie non stop nogi bola jak diabli..

I jeszcze na lezaco zaczelo mnie bardziej dusic,drapac w gardle,ale nosa juz zatkanego nie mam przynajmniej.Choc ropa leci strasznie i kaszle taka okropna ropa :( Juz mnie dobija ta choroba...

A co do karmiania to ja czuje wiez z dzieckiem karmiac je piersia,w miejscach publicznych chyba nie karmilam tez,a w domu normalnie bez wstydu.Przy imprezach wychodzilam do pokoju obok.Tylko nie rozumiem jak matke moze brzydzic karmienie wlasnego dziecka piersia ...

Cocosh ja przy pierwszej ciazy ponad 25 kg przytylam,bardzo szybko po porodzie zrzucilam,tylko ze mialam podejrzenie skazy bialkowej i jadlam tylko gotowanego kurczaka i indyka na obiad,sniadanie i kolacje,salate i szpinak.I tak na okraglo.Jak LIlka miala 6 msc poszlam do pracy w sklepie,wiec non stop na nogach bylam,wiec potem wazylam jeszcze mniej niz przed ciaza.

Ania wiem co to znaczy chore dzieci i masa innych rzeczy na glowie. Ja sie modle zeby moje teraz nie zlapaly od meza,bo ten od wczoraj umierajacy :/. Kamil po antybiottku,wiec szybkk moze chwycic a Adas dzis rano mial luzna kupke,wiec mam nadzieje!ze sie nic nie kreci. Dam mu probiotyk od razu. Serduszko pewnie!ze tak! Ja tez sie nie przejmuje jak wygladam ;) my dzis chyba na latwizne idziemy i zamowimy sajgonki. Placek wczoraj upieklam,wiec do kawki jak znalazl :)

Ja musze wyprać pałąki z maty edukacyjnej... i najchętniej bym wyprala wszystkie koce i maskotki i poduszki i kołdry.... tylko gdzie mi to wszystko wyschnie :/

reklama
Dziewczyny jak mnie jest ciężko. Brzuch mam ciągle twardy ale w sumie ostatni trymestr już tak mam więc to dla mnie żadna nowość :/ jest mi tak ciężko, że ja pierdziele... masakra jakaś!!!!!!
Muszę jechać do mojej mamy a
w ogóle a w ogóle mi się nie chce. Jeszcze jak pomyślę że tam nie ma gdzie zaparkować to już w ogóle mnie trzepie ehhhhhh
Nie chce mi się ubierać a najgorsze jest to, że próbowałem zasnąć i też nie umiem. Ehhhhhh

Serduszko całusy dla Kubusia ❤ dużo lekarzy Wam jeszcze zostało do zaliczenia przed operacją?
MlodaMama chyba z żołądkiem już lepiej i odsypuasz całą noc :) przynajmniej mam taką nadzieję ☺
Fanti jak Wam idzie remont? My chyba dzisiaj skończymy po tygodniu malować pokój zabaw. Zostały jeszcze dwie ściany do malowania na zielono ale nie wiem jak to będzie się pokrywalo bo teraz jest tam ciemny, bardzo ciemny brąz ;)
U nas mam nadzieję że dziś koniec remontu . jakieś drobiazgi ewentualnie zostaną na jutro. Dziś już muszę układać wszystko w meblach, czyli wszystkie gry planszowe puzzle auta itd, ciuchy jutro będę robić w szafach,
Mąż kończy dokręcanie polek i bierzemy się za mycie.
Nie wiem w końcu czy koleżanka przyjedzie czy nie. głupio mi do niej dzwonić.

Dziewczyny czy kondole materialowa z wozka mozna wyprac jak ma gabke w srodku ?
Ja poprzedni wózek miałam taki jak Ty teraz. Wszystko poszło do pralki na 90 stopni z wybielaczem nawet i to kilka razy bo mi się kropki pleśni zrobiły i wózek był jak nowy.

Obiad mi się gotuje A na dworze wiosna :) Tak miło i ciepło.

Do góry