reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Mloda baw sie dobrze. Super opakowanie.
Manka nie stresuj sie przynajmniej bedziesz bardziej przygotowana niz te ktore beda rodzic w lutym. Ja mam nadzieję ze urodze niebawem. Ale jak bedzie po terminie to i w marcu urodze. A dzisiaj mam 37 i 4 dni.

Manka ja to nawet nie wiem kiedy mam termin:p licze tygodnie od ostatniej miesiaczki. Bo pierwszy termin wyszedl na 9ego marca, w Norwegii wyliczyli mi na 18ego, a na kolejnym usg w Polsce lekarz uznal, ze przegieli z terminem w Norwegii i stwierdzil, ze termin maksymalnie na 12. Wiec juz nawet na termin nie patrze. Jak bedzie mial Olek ochote to wyjdzie:) ale moglby sie do 19 marca wyrobic:)

Volka 29 zaciskam nogi! Jakos mi sie nie podoba perspektywa urodzin co 4 lata;)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

A ja na sniadanko danie z dziecinstwa robilam: chleb w jajku,mmmm uwielbiam! ;)
Oj ale mi smak zrobiłaś . Moja mama nie raz nam jeszcze takie robi bo tylko jej smakują tak jak za dawnych czasów. A najlepsze z twarożkiem ze szczypiorkiem :)
Tylko to cholernie kaloryczne więc rzadko mogę sobie pozwolić.

hihi ja tez uwielbiam taki chlebek, dziadek na sniadanie robił albo to albo jajecznice :D całe wakacje ... :) a to moja zdrowa dieta kobiety w ciąży

Załączniki

• 20160205_170339.jpg
    20160205_170339.jpg
    62 KB · Wyświetleń: 49
  • 20160206_121742.jpg
    20160206_121742.jpg
    63,8 KB · Wyświetleń: 46
Ja też lubię chleb z jajkiem mmm pychotka :)
Ja byłam w sklepie zdrzemnelam się na godz teraz coś zjem tzn żurek :p a potem sprzątanie odpoczynek i o 17:30 wpadną znajomi :)

Kamila sztućce w walizce są tam zapakowane ale w kształcie ,tortu' :D

Ja mam dwa terminy porodu 10 i 15 marca :D Ale jak urodze wcześniej oczywiście od 38 tyg. To też będzie Oki[emoji14]

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
hmmm to nie mam pojecia jak walizeczke mozna podzielic na torcik :D ale wygląda extrasnie :) moi rodzice w tym roku maja 30lecie małżeństwa :) jak bedzie mnie stac to ta frytkownica na 1 łyżke oleju byłaby super prezentem dla nich - bo robią czesto fryteczki ale zapach jest okropny

Do góry