reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Moj przyjechal juz do domku chociaz o 1 konczy normalnie ale jak skoncza wczesniej to zawsze wychodza wczesniej a tu kolacja nie zrobiona :D teraz sie kapie a ja wlasnie robie kanapeczki :p

Bursztynek o tym samym pomyslalam, ja tu wymyslam wszystko do koloru zeby bylo, wydziwiam a moje dziecie i tal bedzie mialo to w nosie :D Bedzie czekal na mleczko i czysta pieluszke :D

reklama
Ja chyba za wcześnie się położyłam bo już nie śpię :p ale byłam padnięta ... A teraz słyszę jak mój w drugim pokoju chrapie i nie wiem co ze sobą zrobic

Mój też strasznie chrapie, po prostu dramat jakiś! Na boku troszkę mniej, ale potem mi wypomina, że go męczę w nocy i biję i nie wiadomo co :p bo mu się każę na bok obracać. A brzucha się boi dotykać to czasem przez sen mu rękę na nim kładę :D

My nie śpimy razem, nie mamy dużego łóżka a na kanapie boję się z nim spać bo się kręci w nocy tzn ja bardziej ale sama sobie krzywdy nie zrobię :)

reklama
I ja juz po spanku.
Moj tez chrapie ale jak zasypia przewaznie .Bursztynek pokaz nam te motylki :)
Ja dzis lajcik bo obiadek mam.
Moj maluszek od dwoch dni mniej sie rusza jakos. Niewiem może mnie sie wydaje ...Ja tez juz chce marzec i miec za soba porod .Stracha juz mam bo maluch duzy bedzie a ja ledwo co urodzilam dzieciaczki 2900g a Filipek teraz na początku 34t mial prawie 2500g.

Do góry