reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Volka pytanie o obecnosc przy cc to chyba do mnie ;)

Mieszkam w Warszawie i na Madalińskiego gdzie będę rodzić jest taka możliwość za opłatą 200zł. Tata dostaje wtedy maleństwo do kangurowania od razu :)

Bar my zanim Ola się urodziła wypełniliśmy jej łóżeczko balonami i nakryliśmy kocem. Jak kocur tam wskoczył to doznał takiej traumy od tych huków, że już nigdy nawet tam łapki nie postawił hihi

Zjadłam pączka na dobranoc i coś czuję że zgaga mnie zabije w nocy.
Barbra ja bym jednak koty goniła z łóżeczka. Nasze też próbowały włazić ale zostały pouczone za pomocą psikacza z wodą że to nie ich teren.

Podobają mi się te wasze sposoby :D

Ja bym się bała ze kot za bardzo upodoba sobie łóżeczko a później będzie lazil mi po dziecku albo go drapnie albo przydusi :D lub będzie myślał że najpierw mógł spać a później ktoś zajął jego miejsce i może się zrobić nie fajnie[emoji14]Aczkolwiek też nie jestem zwolenniczką żeby zwierzęta wypoczywaly w miejscu przeznaczonym dla bejbusia[emoji14]łóżeczko,wózek,maty,kocyk...

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Wy tu o jedzeniu znowu zaczynacie, ja to moich dzisiejszych eksperymentach typu:pączek, marchewka,ogórek kiszony i mleko w ciągu 5 min głodu nie mam. Sama się nie dziwie.

reklama
Do góry