reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Fanti co tam arbuz zamiast kwiatka czy brak pierscionka:)
Masz kochajacego meza i synka.Czego wiecej chciec od zycia :)
Ale fakt podroczyc sie czasem trzeba z tymi naszymi chlopami
Nie no ja ogólnie nie mam na co narzekać. ale tyle razy można było nadrobić błąd i np na urodziny synka kupić też bukiet dla mamy. A na rocznicę zaległy pierścionek.. Eh ale to nie mój mąż. A tym bardziej jeśli mu o tym powiem to na bank tego nie zrobi taki uparty.

dzastibasti polecam!
http://m.ceneo.pl/401968
Uzywam od dwoch lat i nie zamienillabym na zadne inne:)

Ma wlasnie po spacerze:) nie cierpie zimy, ale dla takich widokow jestem w stanie ja zaakceptowac:)
Zobacz załącznik 745466Zobacz załącznik 745467
Też mam to żelazko i również polecam! W sumie mamy już je ok 3 lat. I nie żałuje. Moja mamę też na takie namówiliśmy i też zadowolona. Tylko my kupiliśmy w necie bo było dużo taniej niż w sklepie.

reklama
Mój synek miał dziś wrócić do domu a tu znów zmiana planów. Smutno mi już i tęskno za nim. Od rana byli z babcią na basenie, potem pojechali do jej koleżanki co ma wnuka w wielu Oliwiera i wracając wpadli na hamburgery do nas. Zrobiłam specjalnie dla niego takie nasze z dużą ilością warzyw :) zobaczył bałagan i pyta czy jeszcze dziś może spać u babci. No cóż fakt że nie ciekawie to wygląda ale do jutra zawezme się i sprzątnę wszystko żeby chciał być ze mną :)

Fanti moj tez się mi nie oświadczył tylko powiedzial 1000 wystarczy? Kup sobie pierścionek. Tak to jest z tymi mężczyznami.
Ja tez mam takie żelazko.
W końcu nie robilam pączków za duzo czasu w szpitalu spędziłam. Wiec m pojechal i kipil w sklepie az 8. Na nasza trojeczke. Ciekawe kto to zje.
Kubusiowa piekne widoczki.
No mój raczej chyba będzie przy porodzie chyba, że nie zdazy z pracy przyjechać. A ma 40 min drogi.
A Ty Barbra znowu o jedzeniu??!!!

Lewusek u nas tez taka sytuacja, ze nie wiadomo czy Maz bedzie przy porodzie:( bo jesli nie wyrobie sie z porodem do 19ego marca to nie bedziemy mieli z kim Kuby zostawic. Bo nasi przyjaciele wyjezdzaja wtedy na urlop.

Widze, ze duzo z nas uzywa tego samego zelazka;D widzisz dzastibasti-nie zastanawiaj sie, tylko kupuj;D

Clodi a czemu siostra chce wracac? Bo my tez wracamy na 100%:) w tym roku budujemy dom i mysle, ze gdzies za dwa lata powrot na zawsze:) nie wyobrazam sobie spedzic calego zycia na obczyznie;)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Donoszę Wam wieści z wizyty :) Ogólnie ok. Szyjka długa, rozwarcie na opuszek. W poniedziałek idę robić badanie na GBS. Posiew moczu muszę zrobić i na następną wizytę, która za 2 tygodnie morfologie krwi z liczeniem płytek krwi w komorze, żeby zobaczyć ile ich mam, czy mi się nie zlepiają plus badanie HBS i HCV.

Dzidziuś mój dalej jest duży, waży około 3200 g. Obrócony głową w dół :)

I Lewusek mam dla Ciebie wiadomość, moje dzidzi też ma większą głowę, wymiarowo pasuje na 39t1d BPD, a HC na 38t2d. Pani doktor powiedziała, że nie ma się co martwić, dużo dzieci ma głowę większą niż średnia wielkość w danym tygodniu. Nawet się śmiałą, że mądrego dzidziusia będę miała, bo dużą głowę będzie miał :) I powiedziała, ze lepiej niż jest większa niż za mała (w sensie że by wielkością odbiegała od pozostałych wymiarów jako tygodnie mniej). Więc moja droga nie stresuj się, zobaczysz będzie wszystko dobrze :D

Idę zjeść kolację zanim Was nadrobię co pisałyście :p Bo jak się jakieś jedzonko pojawi to chyba laptopa bym zjadła:p:p

U nas zaręczyny były 2 lata przed ślubem miałam na rano do roboty a mój wolne wstał nie wiedział co mi kupić na urodziny bo miałam właśnie tego dnia i pojechał kupić pierścionek :)
Były kwiaty winko itp koty go trochę zdradziły bo jak weszłam do domu to chował kwiaty a Bunia od tyłu już się odbierała do nich hehe ale było pięknie :D
Co do porodu to moj będzie i chce być i cały czas się szykuje na to :)

reklama
Do góry