reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Volka rodziłam w Rzeszowie, ale mąż był przy oxy przy przebijaniu wód, cewnikowaniu i znieczuleniu potem mógł patrzyć przez szybę i jak mnie zszyli to mógł wejść być przy mnie jak mnie myli z krwi i razem z moim ginem przenosili mnie na łużko, ale taki kitel musiał za 10 zł kupić

Kubusiowa moja siostra chce wracać bo jak mówi nie po to studiowała żeby pakować mięso pół życia, zarobili na dom teraz jest w drugiej ciąży i po macierzyńskim chce wracać do polski. A zreszta strasznie tęskni na rodzina i życiem towarzyskim bo Hornindal to taka wiocha ze nic tam nie ma

reklama
Piękna zima...!!!

Ja zjadłam 2 pączki i mam taką zgage ze umrę za chwilę :/ fuuuuu

Ja dostałam parę ubranek od teściowej dzisiaj :D

Troszkę się zdenerwowalam tam... bo z góry wszyscy założyli ze ja będę kierowcą w sobotę a NIKT NAPRAWDĘ NIKT NIE ZAPYTAŁ MNIE O ZDANIE albo chociaż czy czuję się na siłach czy coś... i wyszło że odjeba***m akcje i teraz nie ma kto do domu przywiez matki ojca siostr chłopaka od jednej i babki ... a jeszcze trzeba czekać do końca aż goście wyjdą bo jedzenie zbierają resztę do domu i zanim popakuja jeden transport do domu z samym zarciem później bym się musiała wrócić wziąść babka siostrę i jedną siostrę i na upartego chłopaka ich zawieść później wrócić sie po mojego matkę ojca... a ja też nie chcę być tam do końca coraz częściej mnie ten brzuch boli jeszcze tyle na dupie siedzieć na twardych krzesłach :/ na tej sali... wogole jestem zła!!! Teraz brr

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Młoda mój też zawsze z góry zakłada że jak w ciąży to kierowca ale teściowa raz mi powiedziała napij sie wina na lepsze trawienie to on bedzie musiał jechać .

A u mnie stał sie cud, nie boli mnie noga, jeszcze rano czułam ze coś uciska ale bez bólu a teraz aż z tego szczęścia poodkurzalam cały dom

teraz nie ma kto do domu przywiez matki ojca siostr chłopaka od jednej i babki (...) później bym się musiała wrócić wziąść babka siostrę i jedną siostrę i na upartego chłopaka ich zawieść później wrócić sie po mojego matkę ojca...

Młoda wybacz, że tym razem nie wykażę empatii, ale te powiązania rodzinne rozwaliły mnie na łopatki
04icon_rotfl.gif
04icon_rotfl.gif
04icon_rotfl.gif

Kubusiowa piękniste widoki!
marcowa facet stojący przy głowie rodzącej i tylko tam wcale nie musi oglądać krwi, ale jak tam sobie szanowny małżonek chce :-pJa swojego wcześniej nie chciałam brać, żeby mnie nie krytykował jak poprzednim razem, ale teraz się waham, jakoś boję się samej :(

I mnie by to nie przeszło :D bo teściowa sama ostatnio mi powiedziała ze ja alkoholu to przez rok się jeszcze nie napije bo będę tyle karmic

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Mlodamama a taksówki nie jeżdżą??? Bez sensu totalnie. Ty w ciazy będziesz woziła pijanych ludzi w środku nocy!!!! Ja tez bym sie nie zgodziła na taki interes!!!!!!!!!!!!!!!! Zreszta moj M tez nie :)
My mamy isc na imprezę urodzinowa do takiego bliskiego znajomego 13 lutego, na 40 lat. Ale pójdziemy tylko na chwile. A ponieważ moj M nie pije ani grama alkoholu juz ponad pól roku to przynajmniej nie mam zmartwienia kto bedzie kierowca. Zreszta i tak pewnie jak pójdziemy to na 2, 3 godzinki i tyle bo po pierwsze ńie wysiedze a po drugie jak wszyscy bedą pijani to o czym z nimi rozmawiać ;)

reklama
Arusiowa czemu Cię krytykował ? :S
Hheheheh kiedyś tu wspominałam,po krótce: końcowa faza porodu, jestem po kilkunasu godzinach bolesnych skurczy i kilkunastu godzinach na czczo, ledwo ciepła, przed oczami ciemno, prawie mdleję, położna wydaje komendy przeć, nie przeć, nogi wyżej, szerzej itp. i w pewnym momencie włącza się mój mąż "Wyżej miało być, ty to nawet nóg porządnie zadrzeć nie potrafisz!" :baffled::baffled::baffled: Więc powiedziałam, że za takie wsparcie to ja podziękowała...

Do góry