reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Manka mówisz jak moja mama :)
Volka Zuzka długo była na skoikach a jak miała 16 miesięcy to szła do żłobka... Po dwóch miesiącach poszła do prywatnego przedszkola więc tam miała posiłki. A co do gotowania to umiem robić jarzynowa i pomidorowa :) jarzynowa oczywiście z hortex mrożona a pomidorowa z koncentratu... i do tego rama creme fine bo nie waży się w zupie hihi
Teraz mam zamiar gotować zupki dla malego bo te słoiki dla starszych dzieci są strasznie drogie :/
Pewnie latem owoców też będę dawała więcej takich normalnych a nie ze słoika...
Ale jak M latem cały tydzień jest poza domem to my często też jadamy 'gdzies' ;)

dzastibasti polecam!
http://m.ceneo.pl/401968
Uzywam od dwoch lat i nie zamienillabym na zadne inne:)

Ma wlasnie po spacerze:) nie cierpie zimy, ale dla takich widokow jestem w stanie ja zaakceptowac:)
uploadfromtaptalk1454599605393.png
uploadfromtaptalk1454599612669.jpg

Załączniki

• uploadfromtaptalk1454599605393.png
    uploadfromtaptalk1454599605393.png
    272,1 KB · Wyświetleń: 112
  • uploadfromtaptalk1454599612669.jpg
    uploadfromtaptalk1454599612669.jpg
    69,5 KB · Wyświetleń: 117
KubusiowaMama a skąd Ty się urwalas z tym śniegiem hihi ja taką zimę to pamiętam chyba z 4 lata temu... hihi

Isia - srodkowa Norwegia :) tutaj taka zima to norma:) dla mnie to bylo przeklenstwo w pierwszych latach:p bo zimy nie cierpie. Ale od kiedy jest Kuba to nawet na zime patrze inaczej:) bo dziecko ma frajde:) no i widoki sa piękne :)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

reklama
Isia temperatura latem przewaznie w granicach 20 stopni. Oczywiscie czasem jest zimniej, czasem wrecz upalnie. Jak w Polsce:) tylko wiosna sie pozniej zaczyna bo tak kolo maja. A od czerwca do sierpnia nie ma nocy:) w ogole nie robi sie ciemno:)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Do góry