reklama
CieńWielkiejGóry
Fanka BB :)
Ja przy astmia mialam wdechy ale teraz nie wiem czy bym mogła w ciazy ...mnie drapie strasznie i dusi a jak na sucho kaszle to boli mnie cala krtan w srodku a jak na mokro to nie umiem sie wykaszlec i az mnie naciąga :-(
elisse
Arusiowa, Maya wszystkiego najlepszego dla Waszych synków.
Serduszko dobrze, że na poród na razie się nie zanosi.
Juana najważniejsze, że jest cały czas tak samo
Podziwiam za spanie na plecach. Ja jak leżę dłużej niż dwie minuty, to kręgosłup mi siada.
Kubusiowa piękne widoki, tylko to zimno... brrr
Serduszko dobrze, że na poród na razie się nie zanosi.
Juana najważniejsze, że jest cały czas tak samo
Podziwiam za spanie na plecach. Ja jak leżę dłużej niż dwie minuty, to kręgosłup mi siada.
Kubusiowa piękne widoki, tylko to zimno... brrr
dzastibasti
Moje dzidzi już ostatnio było z wymiarami dwa tygodnie do przodu, a teraz ta waga może też przez ten wymiar BPD głowy być większa, a w rzeczywistości mniejsza Ogólnie po badaniu wymiarów dzidzi to są one na 38t2d a ja mam dzisiaj 36tc.
A i chłopak bez dwóch zdań już po raz kolejny nogi rozkładał, żeby wszystko pokazać Ja ostatnio dostaje same zdjęcia jego genitaliów
Mąż mi zrobił kanapki to mogę Was spokojnie nadrabiać
A i chłopak bez dwóch zdań już po raz kolejny nogi rozkładał, żeby wszystko pokazać Ja ostatnio dostaje same zdjęcia jego genitaliów
Mąż mi zrobił kanapki to mogę Was spokojnie nadrabiać
CieńWielkiejGóry
A co ćwiczen to wczoraj juz odpuściłam bo meczyl mnie kaszel a dzis nos zatkany i zatoki mnie pobolewaja to nie wiem czy tez nie odpuszcze..ale sie zobaczy...
A jeszcze jakiś postrzal mnie chwycil od rana w szyje i glowy nie moge odwrocic...
A ja w końcu zjadlam po zebraniu w przedszkolu, zrobilam makaron, brokuly i sos czosnkowy :-) i rosół i jestem najedzona
A jeszcze jakiś postrzal mnie chwycil od rana w szyje i glowy nie moge odwrocic...
A ja w końcu zjadlam po zebraniu w przedszkolu, zrobilam makaron, brokuly i sos czosnkowy :-) i rosół i jestem najedzona
dzastibasti
Możliwe, że przez resztę wymiarów, bo one są na około 38 tc Mój mąż się urodził 4150 g i 60 cm, więc ma być po kim duży dzidziuś
Lekarka mi mówiła, że to taka waga około, że dopiero po porodzie wszystko wyjdzie co i jak
Lekarka mi mówiła, że to taka waga około, że dopiero po porodzie wszystko wyjdzie co i jak
nailie
Marcowa mój też za żadne skarby nie chciał być przy porodzie -ogólnie brzydliwy jest, na szczęście udało się go zmusić żeby poszedł - mieliśmy umowę ze jak nie będzie dawał rady , czy na sam finał może wyjść z sali, a ja nie będę miała mu tego za złe - został do końca ale pepowiny juz nie chciał przeciąć siostra to tez nie głupi pomysł, w końcu już doświadczona
Kubusiowa jeeeeeeej jak tam macie ładnie! Ale nie wiem czy bym zniosła te białe noce
Dzastibasti ojej to Ty już powoli możesz się szykować na porodowke, niezła waga
Pozwoliłam sobie dziś na wyjście z domu , i znowu brzuch boli, już mam tego po dziurki w nosie, niech ten marzec przychodzi szybciej mąż mnie już słuchać nie może, jak dobrze ze jest takie forum jak tona którym mogę sobie pomarudzic w eter i wiecie co strasznie się ciesze ze juz mam wszystko poprane i poukładane bo zwyczajnie nie miałabym juz na to siły. Gdybym się posluchala ślubnego ze jeszcze tyle czasu to bym została z ręką w nocniku i z nerwami ze nic nie jest zrobione.
Kubusiowa jeeeeeeej jak tam macie ładnie! Ale nie wiem czy bym zniosła te białe noce
Dzastibasti ojej to Ty już powoli możesz się szykować na porodowke, niezła waga
Pozwoliłam sobie dziś na wyjście z domu , i znowu brzuch boli, już mam tego po dziurki w nosie, niech ten marzec przychodzi szybciej mąż mnie już słuchać nie może, jak dobrze ze jest takie forum jak tona którym mogę sobie pomarudzic w eter i wiecie co strasznie się ciesze ze juz mam wszystko poprane i poukładane bo zwyczajnie nie miałabym juz na to siły. Gdybym się posluchala ślubnego ze jeszcze tyle czasu to bym została z ręką w nocniku i z nerwami ze nic nie jest zrobione.
reklama
dzastibasti
Dziewczyny dziękuję za polecenie żelazka Przyjaciółka mi dzisiaj poleciła Philips Azur 2890 i teraz mąż mój siedzi i porównuje to co wyście poleciły z tym od mojej przyjaciółki, bo ona mi nawet przyniosła żebym mogła wypróbować w domu
Nawet mnie nie straszcie, że już mogę rodzić Bo ja nie jestem jeszcze przygotowana Pranie w trakcie a prasowanie nie zaczęte Ale do szpitala wszystko mam, puki co nie spakowane jeszcze Ja cały czas wiem, że ta obliczona waga to tylko na podstawie wymiarów, które są bardzo czułe, bo trochę w jedną czy w drugą stronę na aparacie się przesunie pani doktor i już jest różnica, więc możliwe, że mniejszy będzie dzidziuś
Nawet mnie nie straszcie, że już mogę rodzić Bo ja nie jestem jeszcze przygotowana Pranie w trakcie a prasowanie nie zaczęte Ale do szpitala wszystko mam, puki co nie spakowane jeszcze Ja cały czas wiem, że ta obliczona waga to tylko na podstawie wymiarów, które są bardzo czułe, bo trochę w jedną czy w drugą stronę na aparacie się przesunie pani doktor i już jest różnica, więc możliwe, że mniejszy będzie dzidziuś