reklama
Isia zaszkodzi Ci ten gołąbek którego tak żałujesz dziecku
Mnie siły po obiedzie opuściły. Poszłam mężowi towarzystwa dotrzymać, ale położyłam się na środku bałaganu i prawie zasnęłam więc uciekłam od niego. Dajcie mi kopa bo muszę conieco ogarnąć dziś.
Mnie siły po obiedzie opuściły. Poszłam mężowi towarzystwa dotrzymać, ale położyłam się na środku bałaganu i prawie zasnęłam więc uciekłam od niego. Dajcie mi kopa bo muszę conieco ogarnąć dziś.
CieńWielkiejGóry
Fanka BB :)
A ja juz 2 pralki mam wyprane, jedna sucha i miałam prasowac ale lezy bo nie mam sily ..ani obiadu nie zrobikam bo nie mam sily. A dusi jak diabli :-(
marcowa 07
O marcowa szkoda, ze maz nie będzie z Tobą dobrze chociaz ze bedziesz miec siostrę. Starsza czy młodsza ma już dzieci?
Fanti chodzilo mi o prezent w formie arbuza, ale to i tak mile choc ja osobiście wolalbym kwiaty tylko chyba nie w kazdym szpitalu można.
Ja juz po wizycie. Arczi okazalo się jest tak głęboko ze nie mogl nikt wyczuć, ale scan potwierdził, że wszystko ok. Kamień z serca.
Maya najlepszego dla synka!!!
U mni tez dzisiaj gołąbki i rosół a paczki będę robić jak córka wróci ze szkoły.
Siostra 2 lata starsza ode mnie. Ja z kolei byłam przy jej dwóch porodach
marcowa 07
Fanti dałabym Ci kopniaka na rozruch, ale zjadłam obiad i nie mam siły się ruszyć
marcowa 07
Ciekawa jestem Cień, czy ćwiczysz, czy sobie odpuściłaś przez to choróbsko ?
reklama
To już wiem komu ewentualnie nakopie za tego lenia :/Fanti to przez Serduszko! To wszystko jej wina bo ona chciała się pozbyć lenia i przekazała go Tobie
Co do arbuza to fakt oryginalny prezent. Ale ja mimo wszystko wolę kwiaty. Tak samo zaręczyny- u nas ich nie było bo wg niego wszystko było jasne. No I kiedyś dużo wcześniej na urodziny dostałam Ale tylko jako prezent. A ja do dziś mu ten pierścionek wypominam. A raczej jego brak.
A jak mam dzień na wypominki to jak ledwie zacznę to słyszę "wiem wiem i pierścionka też Ci nie dałem" I zwykle na tym kończę albo śmiechem albo fochem.