reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Isia zaszkodzi Ci ten gołąbek którego tak żałujesz dziecku :p

Mnie siły po obiedzie opuściły. Poszłam mężowi towarzystwa dotrzymać, ale położyłam się na środku bałaganu i prawie zasnęłam więc uciekłam od niego. Dajcie mi kopa bo muszę conieco ogarnąć dziś.

O marcowa szkoda, ze maz nie będzie z Tobą dobrze chociaz ze bedziesz miec siostrę. Starsza czy młodsza ma już dzieci?
Fanti chodzilo mi o prezent w formie arbuza, ale to i tak mile choc ja osobiście wolalbym kwiaty tylko chyba nie w kazdym szpitalu można.
Ja juz po wizycie. Arczi okazalo się jest tak głęboko ze nie mogl nikt wyczuć, ale scan potwierdził, że wszystko ok. Kamień z serca.
Maya najlepszego dla synka!!!
U mni tez dzisiaj gołąbki i rosół a paczki będę robić jak córka wróci ze szkoły.

Siostra 2 lata starsza ode mnie. Ja z kolei byłam przy jej dwóch porodach :)

Fanti brak sil to do Ciebie nie podobne :D wiec nie sciemniaj tylko ruszaj tyleczek bo Bronek ma sie pojawic PO remoncie a nie w trakcie :D

reklama
Fanti to przez Serduszko! To wszystko jej wina bo ona chciała się pozbyć lenia i przekazała go Tobie :)
To już wiem komu ewentualnie nakopie za tego lenia :/

Co do arbuza to fakt oryginalny prezent. Ale ja mimo wszystko wolę kwiaty. Tak samo zaręczyny- u nas ich nie było bo wg niego wszystko było jasne. No I kiedyś dużo wcześniej na urodziny dostałam Ale tylko jako prezent. A ja do dziś mu ten pierścionek wypominam. A raczej jego brak.
A jak mam dzień na wypominki to jak ledwie zacznę to słyszę "wiem wiem i pierścionka też Ci nie dałem" I zwykle na tym kończę albo śmiechem albo fochem.

Do góry