reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Hey dziewczęta :) trudno was nadgonić :p zaczne od życzeń dla solenizantów - 100lat :D
ja zaczełam dzień aktywnie - od szkoły rodzenia, dziś było o krwi pępowinowej ... nawet ciekawie szkoda tylko ze nas nie stac :/ dostałyśmy po pączusiu ... mniam :) później odwiedziłam byłą pracę i fundnełam nam po oponce :p weszłam na forum ... i za te frytki mam ochote udusic :p az chyba do mc na obiad sie wybiore :D ale z drugiej strony już jestem głodna i mega śpiąca więc nie wiem co zrobić ...

reklama
To już wiem komu ewentualnie nakopie za tego lenia :/

Co do arbuza to fakt oryginalny prezent. Ale ja mimo wszystko wolę kwiaty. Tak samo zaręczyny- u nas ich nie było bo wg niego wszystko było jasne. No I kiedyś dużo wcześniej na urodziny dostałam Ale tylko jako prezent. A ja do dziś mu ten pierścionek wypominam. A raczej jego brak.
A jak mam dzień na wypominki to jak ledwie zacznę to słyszę "wiem wiem i pierścionka też Ci nie dałem" I zwykle na tym kończę albo śmiechem albo fochem.
Fanti co tam arbuz zamiast kwiatka czy brak pierscionka:)
Masz kochajacego meza i synka.Czego wiecej chciec od zycia :)
Ale fakt podroczyc sie czasem trzeba z tymi naszymi chlopami

Ja juz czekam na mojego bo jadac z pracy ma kupic paczki :)
Pewnie znów odchoruje te paczki maga zgaga no ale coz TLUSTY CZWARTEK jest hi hi

Isia a jak Zuzka byla mala to nie gotowalas jej zup? I tak codziennie jecie na miescie? Nie gotujesz wcale? Ja sie troche nauczylam jak zaczelam mieszkac z eMem a potem jak sie dzieci urodzily to jeszcze zdrowe posilki trxeba bylo sie naucYc robic ;).

Ja tez nie jestem jakies mega talencie w kuchni ale jednak kuchnia to kuchnia, tam ma pachniec potrawami i plackami :D tak na ozdobe to po co mi ona :D

Ja wyprasowalam ostatnie rzeczy a było kilka szt i już gotowe jutro zaczynam się pakować :)
Zjadlam paczka i chyba się położe i poczekam bo ma wpaść mama z kolezanka a potem kolejna kolezanka :) ale nic nie sprzątam bo mi się nie chce :p i zostaje w pizamie to są tacy goście jak rodzina :)

hej :D

Wczoraj nic do Was nie pisałam, bo jakoś smutnawo u nas było. Wczoraj przewozili ciało mojego dziadka z jednego cmentarza na drugi (od jego śmierci minęło 20 lat) i na cmentarzu ksiądz był i odprawiał ceremonię pochówku i tak do końca dnia smutno jakoś ...

Byliśmy z mężem na zakupach wczoraj, bo żelazko muszę kupić ... i jak zwykle mam problem, bo nie wiem jakie wybrać ;/;/;/

Dzisiaj w końcu odebraliśmy wózek :D:D Wrzucę Wam fotki na zakupowym, jak wrócę od lekarza :D Oczywiście prześcieradełko do wózka, które kupiłam okazało się za małe :p ehhh

Ja się zbieram za chwilę na wizytę, na 17 mam :D

arusiowa, Maya25 najlepszego dla solenizantów :D

marcowa mój mąż też nie będzie ze mną przy porodzie, odczuwa jakiś strach, a ja go zmuszać nie będę. Myślałam, że jednak się coś zmieni i się zdecyduje, ale dalej jest na nie, a już u mnie 36 tc skończony.

A Wy dziewczyny widzę, że szalejecie z ilością postów. Ale co się dziwić, jak już większość macie przygotowane dla maluszków. Ja jeszcze ciągle w czasie prania jestem, a prasowania nie zaczęłam, bo żelazka brak :p:p A o 22 padam i muszę iść spać. Pączki już dzisiaj dwa zjadłam, a jak wrócę od lekarza to jeszcze podjem troszkę, bo mężu mój kupił bardzo dobre :D:D

reklama
Do góry