reklama
MłodaMama93
Fanka BB :)
Cień kuruj się!
Moja przyjaciółka dzwoniła wczoraj w nocy (mieszka w irlandii) ze corka na zapalenie płuc i jest z nią w szpitalu ma 1r i 5msc a była u lekrza z nią 2 tyg temu bo już zaczynała kaszlec gorączka katar to ja wysłali z kwitkiem ze syrop ma jej tylko dawać...bo to tylko jakiś wirus :/
Serduszko dobrze ze jesteś ,zamknieta' jeszcze się nie rozpakowywuj
Ja zasypiam na boku a budzę się różnie
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
Moja przyjaciółka dzwoniła wczoraj w nocy (mieszka w irlandii) ze corka na zapalenie płuc i jest z nią w szpitalu ma 1r i 5msc a była u lekrza z nią 2 tyg temu bo już zaczynała kaszlec gorączka katar to ja wysłali z kwitkiem ze syrop ma jej tylko dawać...bo to tylko jakiś wirus :/
Serduszko dobrze ze jesteś ,zamknieta' jeszcze się nie rozpakowywuj
Ja zasypiam na boku a budzę się różnie
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
nailie
No i pięknie Isia. Teraz będę 2 dni kombinować skąd tu gołąbki wytrzasnac, a zaczęłam rybę rozmrazac na jutro
Arusiowa, Maya wszystkiego najlepszego na dla dzieciaków
Manka ja dzień w dzień od 2 lat i 4 miesięcy mam pobudke o 7-8, niezależnie od tego o której towarzystwo usnelo poprzedniego wieczora
Serduszko i tak trzymać, macie jeszcze czas
Juana szyjka bez zmian, to najważniejsze
Arusiowa, Maya wszystkiego najlepszego na dla dzieciaków
Manka ja dzień w dzień od 2 lat i 4 miesięcy mam pobudke o 7-8, niezależnie od tego o której towarzystwo usnelo poprzedniego wieczora
Serduszko i tak trzymać, macie jeszcze czas
Juana szyjka bez zmian, to najważniejsze
KubusiowaMama
Arusiowa, Maya sto lat dla dzieciaczkow!!
Manka Aleks sam Cie przestawi;D na poczatku spi sie tak naprawde ciagle i nigdy;D bo noce nieprzespane pewnie bedziesz odsypiala w dzien dopiero po pewnym czasie sie normuje. Tobie zaczna wystarczac 3 godz snu a synus zacznie byc bardziej aktywny w dzien
U nas mialo nie byc dzisiaj nic slodkiego. Ale oczywiscie ja nie potrafie odpoczywac i jak tylko mialam wolne pol godz to nasmazylam chrustow a niech pojda w cycki!!;D
Manka Aleks sam Cie przestawi;D na poczatku spi sie tak naprawde ciagle i nigdy;D bo noce nieprzespane pewnie bedziesz odsypiala w dzien dopiero po pewnym czasie sie normuje. Tobie zaczna wystarczac 3 godz snu a synus zacznie byc bardziej aktywny w dzien
U nas mialo nie byc dzisiaj nic slodkiego. Ale oczywiscie ja nie potrafie odpoczywac i jak tylko mialam wolne pol godz to nasmazylam chrustow a niech pojda w cycki!!;D
Załączniki
KubusiowaMama
I dalej nie potrafie wstawic zdjecia tak, zeby go nie obrocilo :/
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
asieńkakk
Manka no niestety wszystko podeszło do góry teraz i ciężko się oddycha, też mam czasami brak tchu, aż dziwnie, po paru schodkach czasem... ale faktycznie jak się wyżej ułożyłaś to pewnie pomogło?
reklama
asieńkakk
O gołąbki hehe no coś w tym jest może też zrobię w przyszłym tygodniu