reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Bar bra matki święta ale mnie zestesowalas hahahaha wchodze na facebooka!! Patrze a ty masz zdjecie z noworodkiem! I mysle mysle nie no chyba nie urodzila w nocy bo rano nic nie pisała na forum hahaha

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Żeby za wami nadążyć to musialabym caly czas siedziec na forum :)
Wiecie co zrobilam. ...polalam przez przypadek ręce kretem. Przy okazji caly dywan w laziece zalałam. To ten kret w plynie. Nawet nie wiedzialam że taki mam. Myslalam ze to ten w granulkach. I juz mylam ręce 10razy a śmierdzą jak nie wiem.....a dywan się pierze. Ciekawe czy da sie go uratować. Oczywiscie oliernicz od mojego dostalam straszny

Maya, Arusiowa najlepszego dla dzieciaków no i dla Was Dziewczyny bo to też w końcu Wasze święto <3
MlodaMama to teraz jesteś już szczęśliwa że masz swój śmietnik? ;)
Maya udanej wycieczki!
Arusiowa co do kuzynki to pewnie, że jej zapłacę. Dostała już ode mnie 4 torebki kazar w których już nie chodzę, trzy torebki z ccc, dwa dywany- miały po 2 lata :) i naprawdę są super, jakiś toster, ekspres do kawy... a to jeszcze nie koniec bo pozbywam się z domu wszystkich zbędnych rzeczy ; (
Co do kasy to pewnie damy jej 200 zł...
Pewnie myślicie, że to mało ale jak była w zeszłym roku na odwyku to jeździłam do niej codziennie oprócz weekendów że świeżym pieczywem i obiadami plus wszystkimi potrzebnymi rzeczami do pobytu w ośrodku... a leżała tam 2 miesiące :/
Rozumiem, że ona ma swój dom a właściwie tego chłopa z którym jest i tam ma 6 osób do nakarmienia ale to są już dorosłe osoby....
Mnie tylko chodzi o punktualność... O nic więcej. Zresztą ja jej mówiłam, że jeżeli nie chce to niech mi powie bo i tak muszę kogoś wziąć do sprzątania. Zresztą już miałam umówiona jedna kobietę do sprzątania ale ją odmówiłam bo wolę dać zarobić kasę kuzynce niż obcej babce...

Agiszonek ja kreta teraz w ciąży w ogóle nie używam. Nawet rąk do wybielacza nie wkładam :) Zresztą M by mi nie pozwolił...

Witam sie z 'rana' :D
Kurcze od wczoraj tylko o paczkach mysle a tu dzis ani jednego nie mam, musze wyslac mojego zeby kupil :p

Wszystkiego Najlepszego dla solenizantow :*

Bursztynek jakie ta tam widze sliczne rzeczy w tym 'armagedonie' i ile ciuszkow !!! :) Koniecznie wrzucaj fotki pokoiku :) Mi jak przyjda kocyki i jak juz wszystko ustawie tak jak ma byc to tez wkleje fote

Isia no dalej sie nie przestawilam .. i nie wiem kiedy to nastapi. Przedwczorsj probowalam isc spac wczesniej, poszlam do lozka okolo 11 i nic.. takie puste lozko mi sie wydawalo i zasnelam dopiero jak moj przyszedl :D

A wczoraj pierwszy raz mialam problem z zasnieciem bo jak tylko sie polozylam to nie moglam oddychac :( tak jakbym kamien miala na klatce piersiowej polozony. Dopiero zrobilam sobie z poduszki pozycje pollezaca i usnelam

Manka a spróbuj wstać wcześnie ok 8 rano i nie kładz się do wieczora... wieczorem powinnaś paść ze zmęczenia bo jak nauczycie Aleksa tak funkcjonować jak Wy to będziecie mieli prędzej czy później problem :/

No nie, na pewno nie bedziemy go uczyc zyc w tak dziwnych porach :D
Ja licze, ze mojemu zmienia ta zmiane a jak nie to trudno, sama bede funkcjonowala w trybie dziennym :p

reklama
Też o tym słyszałam... ciotka mi mówiła żebym się przestawila na spanie do 8 bo jak będę dalej chodziła spać o 2.3 to będę później płakać płakać nocy :D

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Do góry